2777
2789
عنوان

شوهرم نماز نمیخونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 23611 بازدید | 57 پست
شوهر منم نمی خونه. خیلی خیلی ناراحتم از این قضیه و همش میترسم خدا قهرش بگیره ولی من خودم میخونم. دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. هروقت هم سر صحبت رو باز میکنم دعوامون میشه. :((((((((((((

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کن بابا بیچاررو چیکار داری؟ گناه شوهرتو که پای تو نمی نویسن هیچکس نباید سعی کنه همسرشو عوض کنه هرکس شخصیت خودشو اعتقادات خودشو داره چون هممون تحت فرهنگهای متفاوت بزرگ شدیم
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ
منم مشکل شما رو دارم و همشم از روی تنبلیه
اگه عادت بشه دیگه سخته تا برگرده
شوهر من قبلا ها میخوند الان نمیخونه
کلی باهاش حرف زدم ولی میگه تنبلیم میاد و حسش نیست.منم موندم چیکار کنم خیلی ناراحتم
دخترم شیدا......عشق مامان و بابا

تورو خدا به منم کمک کنید یه راه حلی بدید. شوهرم توی نماز کاهلی میکنه و مرتب نمیخونه میشه گفت کلا نماز نمیخونه. اما آدم خوبیه بدی ندیدم ازش. اما خانوادم خیلی پایبند نمازن. ما ها همه نماز خونیم. پدرم شدیدا ازش بابت بی نمازیش ناراحته بهش هم هی میگیم خدا هست آخرت هست ولی میگه توی دین هیچ اجباری نیس. این کاهلی شوهرم تو نماز باعث اختلاف شده. زندگیمون رو دوست داریم نمیخایم بپاشه. تورو خدا کمکم کنید بتونم نماز خونش بکنم

خدایا زندگیم را در همه حال به تو میسپارم   همسرم عشق منه  
وااااااااااااای.چقدر ادم مثل من هست. من فکر کردم حالا همه بهم میگید:کافره...کثیفه... دیدم انگار خیلی ...

سلام  خوبی.

سوال داشتم خدمتون شوهررت نماز خون شده یا خیر 

میشه بگید چطوری