2777
2789
عنوان

شوهرم نماز نمیخونه...

23611 بازدید | 57 پست
سلام.راستش من با شوهرم مشکل خیلی جدی ندارم.ولی از اینکه نماز نمیخونه خیلی ناراحتم.تا حالا هم جدی در این مورد باهاش حرف نزدم.میترسم بدتر لج کنه.دلم میخواد خودش به این کار اعتقاد داشته باشه.نه اینکه به قول خودش میگه 2 رکعت نماز از ترس زنم .....قربتا عند ا...
کسی هست مشکل منو داشته باشه....به نظرتون چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم عزیزم خیللی سخته ولی میدونی اگه بتونی چه ثوابی میبریو در حقش چه کمک بزرگی کردی میتونی از یه نفر که میتونه در این مورد باهاش صحبت کنه کمک بخوای
تنیده یاد تو در تار وپودم...
شوشوی من که کلا اعتقاد مداره به چیزی ...ولی جلوی منو نمی گیره و هر جای زیارتی یا هر مراسمی باشه خودش منومی بره.....از یه روحانی پرسیدم گفت مشکلی نداره......گفت اگه جلوی کارای تورو نمی گیره مشکلی نیست نصیحتش کن ولی یه جوری که بدتر نشه
یه وقتی که تو خونس دو تا سجاده پهن کن بگو بیا با هم نماز بخونیم.شاید به خاطر تو اومد وایساد به نماز.بعد از نماز براش بلند بلند دعا کن طوری که صداتو بشنوه و از خدا براش خوبی بخواه.تا بدونه برات اهمیت داره