2777
2789
عنوان

به طور جدی به خودکشی فکر میکنم

212 بازدید | 21 پست

همش به خود کشی فکر میکنم 

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

احساس میکنم اصلا هیچیم اوکی نیست اوکی که میگم منظور عالی باشه نه منظور در حد نرمال نیست 

بین هزار تا درد بی حس شدم واقعا خسته شدم از مشکل خانوادگی تا روابط تا همه چی تا تنهایی 

دوره پادکست زیاد گوش کردم دلم میخواد بجنگم ولی ناامیدم به خصوص که رفتن کسی که دوسش دارم خیلی حال روحیمو بهم ریخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور مواقع ورزش میکنم ورزش سخت در حدی که بدنم کبود بشه 

احساس میکنم دارم با مشکلات میجنگم 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

آخه دیگه چقدر تحمل واقعا خسته شدم دیگه درست نمیشه بیشترین زجری که میکشم از آدمای دوروبرم واقعا اصلا ...

چند سالته؟ نمیدونم شرایطت چطوره اما اینو مطمئنم بعد از هر سختی آسونی هست و خودتی که باید جذب کنی 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
اگه فکر می‌کنی نیاز به مشاوره بیشتر داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من نکات کاربردی رو توی کانال به اشتراک می‌ذارم که می‌تونه بهت کمک کنه. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

اسی کاش شمارشو داشتم یکاری میتونستم برات بکنم اخه ادم چقد بی معرفت دلم گرفت برات عزیزم 😔

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ.. متاهلم