2777
2789

منم مثل توهم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نفهمیدم زور زدن برای چاقی یعنی چی

چون لاغر نبودی هی مسخرت کنن و لباس خوب تو تنت نباشه و هیکلت قشنگ نباشه 

بعد ما دنبال اینیم پر بشیم نه چاق بدجور

..

وقتی لباس تو تنت زار میزنه زنانگی نداری البته اگر اسکینی پسند نباشی 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
بیشتر ببینید

منکه شوهرم خیلی اذیتم میکرد رفته بود کپسول گیاهی گرفته بود از عطاری منم از حرصم همشونو خالی کردم داخلشون زنجبیل دارچین هلیله سیاه ریختم که چربی سوزه😅نفهمید.خودشم ک ۴۰ کیلو

منکه شوهرم خیلی اذیتم میکرد رفته بود کپسول گیاهی گرفته بود از عطاری منم از حرصم همشونو خالی کردم داخ ...

ای وای چرا بنده خد لاغرتر میشه خب😂 حداقل داخلش شیرخشک میریختی

خدایا شکرت🙂❤
خوبی بخدا ول کن

نه دلم اسکینی میخاد هههعی💔 حواست بدی چاق بشی اول شکم میاری،من خواهرم  خیلی لاغر بود ی قرص از ترکیه  بنام گین آپ ولی اصل گرفت خورد تپل شد حسابی ولی یادم نیست از کجا گرفت

خدایا شکرت🙂❤