2777
2789
عنوان

جسیت بچه هیچ ربطی به زن نداره

424 بازدید | 56 پست

من خدا خواسته باردارشدم

یبار رابطه محافظت نشده داشتیم که من قرص ارژانسی دوتا خوردم و عمل نکرد و باردارشدم ،الان ۲۶هفتمه

هم رحمم اسیدی بود و هم عفونت قارچی داشتم ولی بچم پسر شد

یه دخترم دارم

جنسیت فقط و فقط از مرده،لطفا اینو نشر بدین،یا مامانایی که تجربه مثل من دارن بیان بگن که این رحم اسیدی و قلیلیی کاملا چرته

کلا جنسیت ربط به هیچی نداره…😑

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب ما همه می‌دونیم جنسیت بچه از مرده ولی به نظرت اون مادرشوهر بیشعور یا اون شوهر نفهم که زورشون به زن باردار میرسه و فرهنگشون در همین سطحه متوجه میشن؟ نه متاسفانه 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
خوب ما همه می‌دونیم جنسیت بچه از مرده ولی به نظرت اون مادرشوهر بیشعور یا اون شوهر نفهم که زورشون به ...

باید انقدر اینا نشر داده بشه تا همه بفهمن،اونایی که پسر دارن نمیان بگن که،مثلا میخوان بگن ما پسر زاییم

من دارم صراحتا میگم با عفونت بچم پسر شد

از خدا بچه سالم بخواهید فقط

خیلیا از زنا انتظار پسر دارن،باید بدونن این چیزا فقط و فقطدست خداست و صدالبته سلامتی بچه

بیچاره چه زن هایی که سر این مسائل آزار روحی میشن

باید انقدر اینا نشر داده بشه تا همه بفهمن،اونایی که پسر دارن نمیان بگن که،مثلا میخوان بگن ما پسر زای ...

الان دیگ همه میدونن ولی چون از بچگی کردن تو کلشون ک فلانی دختر زا هست نمیخوان ک قبول کنن

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

کلا جنسیت ربط به هیچی نداره…😑

چرا داره جنسیت ربط به مرد داره چون مردا کروموزوم های x و y رو هردوشو دارن ولی زنا فقط یکیشو دارن بعد که لقاح توی بدن زن قرار می گیره یه دونه کوچولو توی رحم مادر بوجود میاد بعدش توی بدن مادر تکامل پیدا میکنه و بعد از یمدت میفهمیم دختره یا پسر