2777
2789
عنوان

جسیت بچه هیچ ربطی به زن نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 56 پست

فکرکنم همه ته دلشون می‌دونن اما خودشون رو گول می‌زنن

مشکل هم اینه که چه شما رژیم تعیین جنسیت بگیری یا سرکه و جوش شیرین به خودت تزریق کنی و این حرفا یا هیج کاری نکنی بر اساس علم آمار ۵۰ درصد جنسیت دلخواهت می‌شه

اون ۵۰ درصد باعث می‌شن بقیه گول این تبلیغات رو بخورن 

کسی که براش مهمه فقط IVF جوابه

خوب ما همه می‌دونیم جنسیت بچه از مرده ولی به نظرت اون مادرشوهر بیشعور یا اون شوهر نفهم که زورشون به ...

کشورای دیگه دارن ادم میفرستن فضا اونوقت ما هنوز گیر جنسیتیم

🫥🫥🫥🫥🫥🫥

که پسر بشه نسلشون ادامه دار شه حتما

حالا هی ام میان میگن خارجیا فلانن بهمانن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کل علائم و رژیمم جوری بود ک میگفتن بچت دختر میشه

ولی پسر بود✋

چرت پرته اینچیزا کلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قطعا صد در صد با مرده 

ولی عمریه ک خانما خودشون دارن میکشن بلا نمونده سر خودشون نیارن برای هر جنسیتی چ دختر چ پسر 

دیدم ک میگم 

فامیل ما ۳ تا پسر داشت بلا نموند سر خودش نیاره برا دختر چهارمی هم پسر شد

یکی دیگ دوتا دختر داشت سومی رفت زیر نظر پزشک ک پسر بشه،اینم دختر شد 

فقط فقط فقط تحرک و تعداد اسپرمممممم

پای عشق باشه عزیزم، خودتم زیاده خواهی❤️دعا کنین ب حاجت دلم برسم منم تک تکتونو دعا میکنم🙏

کشورای دیگه دارن ادم میفرستن فضا اونوقت ما هنوز گیر جنسیتیم🫥🫥🫥🫥🫥🫥که پسر بشه نسلشون ادامه دار ش ...

به خدا اینقدر از این چیزاتو نی نی سایت دیدم. بچه سوم چهارم به بهانه پسر شدن حرف شوهر مادرشوهر میارن 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید

بله از نظر کروموزومی جنسیت فقط در انحصار آقایونه اما جدیدترین یافته ها مشخص کرده تخمک به صورت فعال نسبت به شرایط اسپرمهای اطرافش انتخاب می کنه کدوم اسپرم واردش بشه، البته هنوز دقیق نمیدونن مبنای دقیق این انتخاب چیه ولی گویا سالمترین و کاملترین اسپرم رو میپذیره

اینا همه نشونه قدرت خداست که چه دختر چه پسر بهترین مورد رو  در اون بازه زمانی به شما داده

منم کل علائم و رژیمم جوری بود ک میگفتن بچت دختر میشهولی پسر بود✋چرت پرته اینچیزا کلا

منم دکتر به مامانم گفت علایمت پسره (تو سونو معلوم نمیشدم) اما من دختر شدم😁

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید
قطعا صد در صد با مرده ولی عمریه ک خانما خودشون دارن میکشن بلا نمونده سر خودشون نیارن برای هر جنسیتی ...

اصلا زن فقط یه کرو موزوم داره

شرایط رحم و این حرفا همش الکیه 

بله از نظر کروموزومی جنسیت فقط در انحصار آقایونه اما جدیدترین یافته ها مشخص کرده تخمک به صورت فعال ن ...

بازم ب مرد بستگی داره انتخابش بهترین اسپرم‌هاس...

گاهی ام مرد ب میزان تراز از هر دو کروموزم تولید نمیکنه گاهی y بیشتره گاهی x

پای عشق باشه عزیزم، خودتم زیاده خواهی❤️دعا کنین ب حاجت دلم برسم منم تک تکتونو دعا میکنم🙏

بله از نظر کروموزومی جنسیت فقط در انحصار آقایونه اما جدیدترین یافته ها مشخص کرده تخمک به صورت فعال ن ...

ببین همه ی اینا احتماله،ولی صدردصد به رحم زن ربطی نداره،حداقل تجربه من اینو میگه

منم دکتر به مامانم گفت علایمت پسره (تو سونو معلوم نمیشدم) اما من دختر شدم😁

دختر منم علائمش همش پسر بود ن ویار پوست عالی حمهوری تستا میگفت پسره 

ولی جیگرم دخترههههه😍🥲

جامعه ما مرد سالار و زن ستیزه 

سالیان سال زنانمون تحقیر شدن بابت جنسیت فرزندانشون کتک خوردن از شوهر و  مادر شوهراشون 

چه بسا مرد ناباروری داشته اما دکتر نمیرفته و زن رو مقصر میدونسته 

حالا حالاها جامعه ما درست بشو نیست

نلایک