2777
2789
عنوان

مهمونی برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 50 پست
واقعا؟ از چند سالگی دیگه به حرفت گوش میکرد و نمیرفت؟

دیگه الان کلاس ۹ ام هست 

درس داره کلاس داره خیلی وقت نداره 

اون رفتن بی مورد های بی دلیل مال تا ۵ سالگی هست.بزرگتر شد وقتی بچه های عمش می امدن میرفت منم روم نمیشد با پسرم برم خونه اشون دلم شور میزد .با دختر همش بازی می‌کرد یک جور دلم شور میزد با پسر عمش که ۵سال بزرگتر بود بک جور دلم شور میزد با ابنکه چیزبعدی نمیدیدم از بچه هاشون.ولی الان احساس میکنم از سر وظیفه چند فقط یکبار باباش میره .ولی باباش هرروز میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه الان کلاس ۹ ام هست درس داره کلاس داره خیلی وقت نداره اون رفتن بی مورد های بی دلیل مال تا ۵ سالگ ...

وای درست مثل منی، پسرم که می‌ره پایین من نمیرم ولی همش دلشوره دارم... پس امیدوار باشم ... ممنون گلم

حلو عموش زشت نمیشه نرم؟

نه زشت نیست ،زشت اینه که بدون همسرت بری مهمونی که اصلا واسه میزبان مهم نبودین. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید
اخه تو ی ساختمونیم میدونن خونه ام ..

خب برو جایی اون تایم

برو برا خودت بازار  ولی چیزی نخرا برا سرگرمی برو بعدم برو رستوران شبم برگرد خونه وقتی دیگه رفته بودن

بگو با دوستت قرار داشتی بیرون باید میرفتی چون از قبل برنامشو ریخته بودی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بیشتر ببینید
خب برو جایی اون تایمبرو برا خودت بازار ولی چیزی نخرا برا سرگرمی برو بعدم برو رستوران شبم برگرد خونه ...

از همه زندگیم خبر دارن ...خواستم برم خونه مادرم اینا شوهرم گفت نرو زشته ..الانم به مادر شوهرم گفتن شوهرم نیست نمبام مادرشوهرم گفت نمیای به جهنم 

جیش تو این زندگی😒
از همه زندگیم خبر دارن ...خواستم برم خونه مادرم اینا شوهرم گفت نرو زشته ..الانم به مادر شوهرم گفتن ش ...

خب پس هیچی نرو

همچین اش دهنسوزی هم نیستن

برا خودت فیلم بذار با خوراکی یه پیتزا هم سفارش بده از اسنپ فود بخور حال کن

یا دوستت رو دعوت کن خونتون

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بیشتر ببینید

چه با دعوت چه بدون دعوت بدون همسرت خونه خانواده همسرت نرو

در درجه اول با رفتنت شما هم مثل خانوادش شخصیت و احترامی برای شوهرت قائل نشدی

دومین مسئله اینه که تنها بری صد تا حرف و حدیث و داستان درست میشه

خب پس هیچی نروهمچین اش دهنسوزی هم نیستنبرا خودت فیلم بذار با خوراکی یه پیتزا هم سفارش بده از اسنپ فو ...

بهش گفتم نمیرم تموم فقط موندم شوهرم برام قاطی نکنه اخه گفت برو زشته ..ناراحت میشع شیفته  همیشه میریزه تو خودش

جیش تو این زندگی😒