2777
2789
عنوان

مهمونی برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 50 پست
بهش گفتم نمیرم تموم فقط موندم شوهرم برام قاطی نکنه اخه گفت برو زشته ..ناراحت میشع شیفته همیشه میریز ...

نه بابا قاطی چی

شوهرت اومد اگه گیر داد 

بگو بدون تو به من خوش نمیگذره برم چیکار کنم اونجا حوصلم سر میره

دوست دارم همراه هم باشیم هرجا

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بیشتر ببینید
نه بابا قاطی چیشوهرت اومد اگه گیر داد بگو بدون تو به من خوش نمیگذره برم چیکار کنم اونجا حوصلم سر میر ...

باشه بذار بدونن من خوشم نمیاد بدون شوهرم برم مهمونیاشون 

جیش تو این زندگی😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نرو بگو بهم خوش نمیگذره دوس دارم مث بقیه منم با شوهرم خانوادم کنار هم باشیم قبلا هم بهتون گفتم..ب شوهرتم‌بگو بدون تو بهم خوش نمیگذره و نمیرم نرو زلی بزار بفهمن مگ شوهرت ادم نیس

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

ن نرو بگو بهم خوش نمیگذره دوس دارم مث بقیه منم با شوهرم خانوادم کنار هم باشیم قبلا هم بهتون گفتم..ب ...

مرسی .نرفتم دیگه الان شوهرم زنگ زد گفت برو زشته گفتم بدون تو نمیرم .فکر کنم اعصابش خورد شد گوشی رو قطع کرد ...میگه مگه دشمنامن نرفتی

جیش تو این زندگی😒
مرسی .نرفتم دیگه الان شوهرم زنگ زد گفت برو زشته گفتم بدون تو نمیرم .فکر کنم اعصابش خورد شد گوشی رو ق ...

بگو دلم میخواد مث بقیه منم شوهرم کنارم باشه یده بهت محل میدم دوست دارم برام مهمی

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏