2777
2789
عنوان

چرااا نی نی سایتی ها اینطوری ان😐🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک هیچیدوتا کاربر تو سایتنیکیش ک کلا عکساش با فیلتره همش ادعاش میشه عکسش هیچگونه فیلتری نداره همش ...

اصلا هم معلوم نیست با کی هستی🤣🤣🤣🤣🤣

باز محرم رسید/ماه عزای حسین😭😭😭

حرف دهنت رو بفهم متوهم حیف این پست هایی که میزارم برات که تعداد پست های تاپیکت بره بالا😂کی حالا تحو ...

حالا یجوری هم میگی انگار به تعداد پست اینجا پولی چیزی میدن 

داداش اینجا نه ایستا هست نه یوتیوب اینجا نی نی سایته واسه تعداد پست ها تف هم نمیزارن کف دست آدم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

حرف دهنت رو بفهم متوهم حیف این پست هایی که میزارم برات که تعداد پست های تاپیکت بره بالا😂کی حالا تحو ...

اره ببخشید که مثل تو عقده ایی نیستم 

میشی با احترام بری بیرون خیلییییی باهات خوب حرف زدم 

ولی انگار پرو تز از این حرفایی

توووو معروفی بخاطر همون میان توی تاپیک هات میدونی.

انگار هیچی نمیگم تمومش کنی بدتر کشش میدی

کاری ب دعواتون ندارم ولی مگه تعداد بالای پست تاپیک نشون دهنده ی سلامت روان و خوب بودن استارتره؟!😂😅

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

بیشتر حرفهات خنده دار بود

آخه تعداد پست و تاپیک

چه سودی داشته واسه کسی😂😂😂

باز محرم رسید/ماه عزای حسین😭😭😭