2777
2789
عنوان

چرااا نی نی سایتی ها اینطوری ان😐🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 87 پست
این واقعا مشکل داره ها بره تراپیست مراجعه کنه😂😂😂بیش چار ساعت تو نینی سایته فقط هم میگه هرکس تو قب ...

چی میگی برای خودت اول خودتو به تراپیست نشون بده که فوضولی نکنی تو کار بقیه خوب 

چیکار کردم که بقیه در امان نموندن ؟؟ چون جوابتو دادم انگار خیلی بهت سخت داره میگذره

بله تو اون تاپیک بودم شما چیز خاصی نگفتی که استارتر یهو بهت حمله کرد 

و در نهایت تو چنین تاپیکی یا میگن کاشت داریم یا نداریم خب اصلاً دلیل تاپیک هم برام مشخص نبود 

من نظرم اینه چنین تاپیک هایی تحمیل عقاید در قالب دلسوزی و احترام هستن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم جدیده یه سری ریختن تو سایت فقط ب بقیه حمله میکنن

الان تو یه تاپیک این استیکر و گذاشتم😐😐 یارو هرچی لیاقت خودش و خانوادش بود ب من گفت.

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
بله تو اون تاپیک بودم شما چیز خاصی نگفتی که استارتر یهو بهت حمله کرد و در نهایت تو چنین تاپیکی یا می ...

اومده تو همین تاپیک هم داره میگه نیاز به تراپیست داری و اینا ولی بیشتر خودش نیاز داره ،

هرچی خواست به من چسبوند 😂

اومدی تاپیک من رو زدی که �😂😂😂😂😂دقیقا داری تاپیک های من رو میزنی من دو شب پیش گفتم چرا نیمی سایت ...

طرفدارته خخخخ 

شایدم مقلد

یاد سریال پلیسی خارجی افتادم 

ذهن مجرمان فصل آخر خخخخ

اومده تو همین تاپیک هم داره میگه نیاز به تراپیست داری و اینا ولی بیشتر خودش نیاز داره ،هرچی خواست به ...

اهمیت نده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اینم جدیده یه سری ریختن تو سایت فقط ب بقیه حمله میکننالان تو یه تاپیک این استیکر و گذاشتم😐😐 یارو ه ...

یه نگاه به پیام هاش توی همین تاپیک بکن بازم داره به توهین هاش ادامه میده بد دم از آدم بودن میزنن

چون‌جواب میدی میشی عصبی 

اره منم الان ی سوال امتحانی پرسیدم یکی اومد گفت چرا اومدی سایت برو درستو بخون 

اصن روحیم بهم ریخت

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس عشقمم🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍               #متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

طرفدارته خخخخ شایدم مقلدیاد سریال پلیسی خارجی افتادم ذهن مجرمان فصل آخر خخخخ

اره میدونی فن پیجشم 😂😂😂😂😂

خدایی منننن هیچی نمیگم توهین نمیکنم ول نمیکنن که یه چیزم بگی میشی عصبی 😂😂😂

بعدم میگ همه‌تورو میشناسن از دستت در امان نیستن 😂

این ک هیچی

دوتا کاربر تو سایتن

یکیش ک کلا عکساش با فیلتره

همش ادعاش میشه عکسش هیچگونه فیلتری نداره

همش درتلاشه ک بگه خوشگله

کافیه ببینه بقیه ا چهره یکی تعریف میکنن

سریع میاد چهره طرفو تخریب میکنه 

ی دعوا تو تاپیک طرف راه میندازه

___

اونیکم استاد اینه فقط بره تاپیکای مشکلات گذشته بقیرو نگاه کنه

تو دعوا مشکلات طرفو بکوبه تو صورتش

خیلی بیشعوره نکبته

نمیتونم این سری ادمارو درک کنم

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

چههه تو پیگیری دلم خواسته به شما چه؟؟؟؟؟؟باید جواب پس بدم توو خوبی عالی همه جا فاز آدمای مهربونی دا ...

حرف دهنت رو بفهم متوهم 

حیف این پست هایی که میزارم برات که تعداد پست های تاپیکت بره بالا😂کی حالا تحویلت میگیره اخه😂تاپیک هات همه مزخرف تعدا پست هاشون حداکثر ده تا نهایت پنج تاست😂

تاپیکام زیر صدتا پست نداره که میخره تورو نامتعادل اخه کی شماره میشناسه و براتون پست میزاره😂از بس فاقد اهمتی