2777
2789
عنوان

فقط کسایی که به صورت جدی و طولانی تو رابطه بودن یا هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 56 پست
من چنین چیزی رو قبول ندارم که صرفاً یکی دیگری رو برای نیازش میخواد درسته خودم تجربه نداشتم اما رابطه ...

طولانی و موفق بله منم زیاد دیدم

ولی الان پسرایی ک اطرافم میبینم همه یه هفته و یک ماه بیشتر نیستن

اتفاقا ازدواج سنتی عالی ترینهمنم مثل شما فکر میکردم تا اینکه الان دختر همسایمونکه فرهنگیان میخونه هم ...

هرکسی عقیده و نظری داره 

من ازدواج سنتی رو دوست ندارم 

حتی اگر برای من خواستگار هم بیاد یه مدت باید بدون صیغه و عقد و این حرفا باهاش آشنا بشم تا بشناسمش و اگر موردی دیدم سریع همه چیز رو تموم کنم 

این نظر منه و قرار نیست تغییر کنه 

اصلاً برای من قابل درک نیست که تا یه خواستگار برات اومد در بهترین حالت بعد چند جلسه عقد کنی 

این موردی هم که مثال زدین براشون آرزوی خوشبختی دارم💚

امیدوارم به پای هم پیر بشن 

اما تا وقتی یکی نرن زیر یه سقف و یک مدت با هم زندگی نکنن نمیشه نتیجه رو سنجید 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ممکن رابطه فیزیکی واسه ما دخترا جز خط قرمزامون باشه اما بعضی پسرا واقعااا تحمل و صبرشو ندارن 

پس بستگی به طرف مقابلمونم داره و اینکه هدف از رابطه چیه پی نمیشه واس همه نسخه پیچید 

طولانی و موفق بله منم زیاد دیدمولی الان پسرایی ک اطرافم میبینم همه یه هفته و یک ماه بیشتر نیستن

در هر حال بستگی به قصد و نیتشون داره که برای چی وارد رابطه میشن 

بعضی ها هم همون ابتدا میفهمن تفاهم ندارن و بهم میزنن 

چندساله باهمین؟!واقعا رابطه جنسی باعث بهترشدن رابطه میشه؟!

یه سال(قبول دارم خیلی زود رابطه جنسی رو شروع کردیم ولی خب خوشبختانه برای هیچکدوممون داستان نشد)

به نظرم آره می‌دونی چیزیه که بالاخره اتفاق میفته اصلا نمیتونم رابطه‌ای رو قبول کنم که توش س.ک.س نباشه ولی خب بحث زمانه

من والا ۷سال با همسرم دوست بودیم بعد ۷سال شزایط جور شد امد خاستگاریم ولی رابطه جنسی کاملی نداشتیم هیچ وقت برامون مهم بود که به موقعش تجربش کنیم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘

بیشتر ببینید

باید ببینی ارزش های خودت چی هستند فکر میکنم سنت کمه به خودت زمان بیشتری بده   و مواظب باش ادمی که با تو هست برای بدنت نباشه برای خودت باشه اول. بر خلاف تصور خیلیا، وقتی به پیشنهاد رابطه یک مرد نه میگی براش جذاب ترم میشی نه به دلایل اخلاقی بیشتر به خاطر اینکه اونو به چالش بیشتری میکشی اما باز همه چیز به عقاید و استاندارد خودت برمیگرده

😎💚🐬

من دوستم ده سال داخل یک رابطه بود  و تماس داشتند و فقط من میدونستم ولی پسری که باهاش بود پسر با خانواده ای بود و دوستمو به خاطر شخصیتش انتخاب کرده بود ولی این نسخه رو نمیشه برای همه پیچوند چون الان مردای سو استفاده گر زیاد شدند

😎💚🐬
باید ببینی ارزش های خودت چی هستند فکر میکنم سنت کمه به خودت زمان بیشتری بده و مواظب باش ادمی که با ...

من خودم ترجیحم اینه که چنین چیزی نباشه تو رابطه( ارتباط فیزیکی و خارج شدن از چهارچوب) 

بله سنم کمه عزیزم حداقل تا سه چهار سال هم قصد ورود به رابطه رو ندارم دلم میخواد تمرکزم رو چیزای دیگه باشه  

من هرکی میومد سر راهم 

ازش می‌پرسیدم قصدت چیه ؟

ازدواجه؟

اگر میگفت اره میگفتم بیا خواستگاری 

تو جو خانواده آشنا شیم که اکثرا قبول نمیکردن 

منم میگفتم بودی نوش نبودی فراموش

میگفت آشنایی بیشتر تا ببینیم چی میشه میگفتم 

بای بای ما رفتیم بای بای ما رفتیم

خلاصه مشاور دهنده خوبی نیستم😆

من خیلی سال تو رابطه بودم.. بنظرم هیچ رابطه فیزیکی نداشته باش.. ما رو همه فامیل میدونستن چقد همو میخ ...

چرا بهش نرسیدی؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!!

بیشتر ببینید