2777
2789
عنوان

فقط کسایی که به صورت جدی و طولانی تو رابطه بودن یا هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 56 پست
خب پس الحمدالله واقعاً من مثلاً با آشنایی و ازدواج سنتی اصلاً کنار نمیام و دوست ندارم اینطوری باشه ب ...

کسی خواهد اومد که شما رو همینی هستید با همین عقاید خواهد خواست

🥒🧅🍅 به بهشت نمیروم اگر سالاد شیرازی نباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه دعات میکنم بهش برسی گلم،امیدوارم روزی تاپیک بزنی بگی دیدین بالاخره بهش رسیدم وما کاربرایی که ه ...

وییییی 🥺🥺🥺مرسی مهربونم..انقد خوشحال میشم خیلیا بم‌میگن دعات میکنیم..ینی میشه خدا منو بش برسونه. واقعا ک از خیلیاتون ممنونم ک همیشه میپرسین و دعاگوی منین .. خیلی خستم دیگ واقعا حتی نای زندگی کردن ندارم‌. امیدوارم ب هرچی ک‌میخای ب بهترین شکل ممکن برسی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
بیشتر ببینید
من خودم ترجیحم اینه که همچین چیزی نباشه با فکرش هم اذیت میشم اما یبار با یکی صحبت میکردیم در این بار ...

بیخود گفته. برا خودت جد و مرز داشته باش ک خدای نکرده ی روز تو سرت نزنه ک قبل ازدواج انقدر راحت رودی پس حتما با یکی دیگه هم بودی

وییییی 🥺🥺🥺مرسی مهربونم..انقد خوشحال میشم خیلیا بم‌میگن دعات میکنیم..ینی میشه خدا منو بش برسونه. و ...

❤️😘

توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹 من همینطور که هستم کاملم زندگی برای زیبا بودن نیاز به عالی بودن ندارد👸

امیدوارم بهش برسی عزیزم🥺💚

مرسی عزیزم ان شاالله 🥺❤️😘😘😘😘😘🌹🌹🌹

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
بیشتر ببینید
بیخود گفته. برا خودت جد و مرز داشته باش ک خدای نکرده ی روز تو سرت نزنه ک قبل ازدواج انقدر راحت رودی ...

حد و مرز که دارم 

منتها چون تا حالا با کسی در ارتباط نبود واقعاً برام سوال بود این مسئله 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

رابطه از هر نوعی در هر شرایطی یعنی بعدش هزار بار مرگ

چند بار خوندم ولی منظورت رو متوجه نشدم 

خب پس الحمدالله واقعاً من مثلاً با آشنایی و ازدواج سنتی اصلاً کنار نمیام و دوست ندارم اینطوری باشه ب ...

اتفاقا ازدواج سنتی عالی ترینه

منم مثل شما فکر میکردم تا اینکه الان دختر همسایمون

که فرهنگیان میخونه همکار باباش از باباش دختره رو 

برای پسرش که دکتری معماری داره خواستگاری کرد

هر دو تاشون زيبا و عالی ماشاءالله انشاءالله خوشبخت ترین میشن

نه یه کثافتایی از رو هوس با حرفای عاشقانه باهات دوست

میشن برای سواستفاده 

خودم رو مثال زدم گلم هر وقت بهتون همچین چیزی گفت 

هر کی باشه همونجا تا ابد بلاکش کن اگه نمیخوای صبح تا شب زندگیتون مثل من گریه کردن باشه

حد و مرز که دارم منتها چون تا حالا با کسی در ارتباط نبود واقعاً برام سوال بود این مسئله

من اصلا دوسپسر نداشتم تجربه نکردم ولی اگ داشتم امکان نداشت بخام ارتباط فیزیکی داشته باشم با توجه ب اخلاقم میگم

چون پسری ک باهات دوسته تو رو فقط برا نیازش میخاد

من اصلا دوسپسر نداشتم تجربه نکردم ولی اگ داشتم امکان نداشت بخام ارتباط فیزیکی داشته باشم با توجه ب ا ...

من چنین چیزی رو قبول ندارم که صرفاً یکی دیگری رو برای نیازش میخواد 

درسته خودم تجربه نداشتم اما رابطه طولانی و موفق زیاد دیدم