2777
2789

چن ساعت

ما کلا اهل قهر نیستیم😂😂همش ی تیکه ای چیزی میندازیم دعوا وسط دعوا یچیزی میگیم یهو اشتی😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
اسی اون رو ولش کن خواستم ازت تشکر کنم من یک پسر یک ساله دارم دوماهه با شوهرم قهریم طلاق عاطفی گرفتیم ...

تنها نیستی عزیزم منم طلاق عاطفی کردم یه پسر دوساله یه پسر ۹ساله دارم من حتی اگه از التماس بمیره هم آشتی توکار نیست تفاوت توبا من اینه که من توشهر خودم غریب ام خانواده ام اصلا دوست ندارن حتی برای مهمونی هم برم خونشون از شوهرم بدشون میاد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سره چی گلمچند ساله ازدواج کردی؟

سه ساله ازدواج کردم گلم 

عروس چهار پنج ماهه بودم سر بحث الکی شوهرم روم دست بلند کرد منم اومدم ب پدر مادرش گفتم طرفداریش کردن اتیش دعوا رو تند کردن فقط 

من با خانوادم برگشتم 

سلام سرکارخانم..تخصص شما طراحی دوخته؟ من برای دخترم دوسه تا سوال دارم که اگه زحمتی براتون نیست بپرسم ...

سلام  بله       بفرمایید

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
عزیزم با توجه به شرایط خانوادت اصلا ب صلاح نیست بهشون بگیتنها راهت اینه شوهرتو با زبون خر کنی و چیزی ...

چی بگم گاهی حس میکنم هدفم از اومدن به این دنیا چی بوده مگه نمیگن خدا هیچی رو بدون هدف خلق نکرده من دوبار آی وی اف کردم هر دوبار منفی شد وزنم از پنجاه و پنج کیلو شده ۸۰ کیلو انقدر داروهای هورمونی خوردم انقدر آمپول دور شکمی زدم اونایی که آی وی اف کردن میدونن موش آزمایشگاهی شدم از آخر دکتر گفت فقط تخمک اهدایی باید بگیری از خود مطب تا در خونه پیاده اومدم و تو راه اشک ریختم تو خیابون همه بهم نگاه میکردن اومدم خونه شوهرم با اون وضعیتم بهم گفت قرار باشه تخمک کسی رو بگیرم خب خود طرف رو هم میگیرم دیگه تو رو میخام چکار..... بعد سه ماه خود به خود باردار شدم الان پسرم یکسالشه بهم میگه تو چاقی بی ریختی به دردم نمیخوری...🙂

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

تنها نیستی عزیزم منم طلاق عاطفی کردم یه پسر دوساله یه پسر ۹ساله دارم من حتی اگه از التماس بمیره هم آ ...

😭😭😭😭😭

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

چی بگم گاهی حس میکنم هدفم از اومدن به این دنیا چی بوده مگه نمیگن خدا هیچی رو بدون هدف خلق نکرده من د ...

عزیزم تو یکبار زندگی میکنی سعی کن ی کاری چیزی پیدا کنی ب درامد برسی جداشی سعی کن حقتم بگیری یا درصدی از مهریه یا ی چیزی بنامت کنه این مرد بدردت نمیخوره بچتم بزرگ میشه نگرانش نباش من خودمم دارم همینکارو میکنم فقط بچه ندارم پدرمم حمایت نمیکنه از طلاق چون معتقده وقتی شوهرت نون میده بهت معتاد نیست باید بشینی سرجات

چرا مشاور زوج درمانی نمی برید شوهرتون مردای این مدلی که قهر می کنن بالغ نشدن و تا آخر عمر زن و بچه ...

مشاور و روانپزشک رفتیم فایده نداره

من قهر میکنم باهاش

چون خیانت میکنه و من حوصله اش را ندارم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
عزیزم تو یکبار زندگی میکنی سعی کن ی کاری چیزی پیدا کنی ب درامد برسی جداشی سعی کن حقتم بگیری یا درصدی ...

دقیقا بابای منم همین گفت گفت بهم معتادنیست کار میکنه  بابای بچه هاته بزار بالای سر بچه ها باشه طلاق نگیر دست تنها بچه داری سخته ولی میدونم دلیل اصلی اش آبروش هست

دقیقا بابای منم همین گفت گفت بهم معتادنیست کار میکنه بابای بچه هاته بزار بالای سر بچه ها باشه طلاق ...

اشتباه محضه من خودم ب شخصه اینکارو نمیکنم حرف بابام برام مهم نیست فعلا اونقدر استقلال مالی ندارم وگرنه درنگ نمیکردم برای جدایی بچه هم ندارم

داشتمم میدادم به باباش بلاخره بزرگش میکرد چرا انقدر ب ما زنا باید ظلم شه؟!