2777
2789
عنوان

بچه ها من حالم اصن خوب نیست😭😭😭نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 53 پست
ظاهرا آرهتشخیص پزشکشو نمیدونمولی طبق علائماش ازنت وداروهاش آره اسکیزوفرنی ه ظاهرامن ۲۷ سالمه

من نامزد سابقم این علایم رو داشتن

متاسفانه تا تونست اذیتم کرد

خانوادش بدتر عذابم دادن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
من نامزد سابقم این علایم رو داشتنمتاسفانه تا تونست اذیتم کردخانوادش بدتر عذابم دادن

😢😔یه چیزیم که هست دست خودشون نیست این حالاتجدای ازخانواده حالا...

امیدوارم حالوآینده ی خوبی پیشو رو داشته باشی عزیزم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بمیرم الهی برات😔😭🤕بخدا منم که میرم ازخونه فرار میکنم که تو این محیط نباشم فکر میکنم که پدرو مادرم ...

خدا نکنه عزیزم ، انشالله که خواهرتون حالش هرچه زودتر خوب بشه، فقط لطفا از همون ابتدا پیش یه روانپزشک خوب ببرید و داروهاشو مرتب مصرف کنه ، مشاور ببرید که هرچه زودتر خوب بشه کمکش کنین زود از اون حالت بیاد بیرون!

خدا نکنه عزیزم ، انشالله که خواهرتون حالش هرچه زودتر خوب بشه، فقط لطفا از همون ابتدا پیش یه روانپزشک ...

بهش گفتم بریم مشاوره توروند درماندت بیشتر بت کمک میکنه استقبالی ولی نکرد

بهش گفتم بریم مشاوره توروند درماندت بیشتر بت کمک میکنه استقبالی ولی نکرد

بله اینجور بیمارا فک میکنن از همه بهتره حالشون، به زور با حیله با کلک ببرین ، داداش منم خیلی مقاومت میکرد با زور میبردیم.

بله اینجور بیمارا فک میکنن از همه بهتره حالشون، به زور با حیله با کلک ببرین ، داداش منم خیلی مقاومت ...

پناه برخدا 

خدا حال خوب وسلامتی به همه بده

خودمم ذهنم خسته شده وحالم به شدت خراب فردا زنگ بزنم به مشاوره فایده نداره اینجوری

😢😔یه چیزیم که هست دست خودشون نیست این حالاتجدای ازخانواده حالا...امیدوارم حالوآینده ی خوبی پیشو رو ...

قربونت برم

همچنین تو مهربون

امیدوارم زندگی جفتمون یه فرجی بشه واقعا

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
دارم میمیرم فقط😭🤕تمرکز شکر گذاری ندارم با اینکه تمام امیدم به خداست ولی حتما شروع میکنم الارم میزا ...

همین الان شروع کن

ببین اول انگیزه باید بگیری که همه چی رو به راه میشه

رو باورت کار کن

برو تل فایل صوتی های کتاب شکرگزاری دانلود کن کلی انرژی‌میگیری 

شک نکن باورتو تغییر بدی همه چی اوکی میشه

⚘خدایا شکرت❣