2777
2789
عنوان

بچه ها من حالم اصن خوب نیست😭😭😭نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 53 پست
خواهرت چیکار میکنه عصبی و پرخاشگره؟؟ یا جیغ میزنه مثلا؟؟

عصبی هست وبه همه چیز کار داره وخیلی احساس میکنمکینه ای هست ومدام رحالانتقاد وغر زدن هست که حق داره تا حدودی ولی واقعا ماهم داریم اذیت میشیم

توهم دیداری وشنیداری هم داره وخیلی بدبین وبی اعتماده نسبت به همه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه قدیما چقدر ناراحت وناراضی بودموگله داشتم از شرایطم الان همون روزا برام سده آرزو خیلی به هم ریخ ...

دوره معجزه شکرگزاری رو شروع کن

الان با این حالت اوصاع بهتر نمیشه که بدتر میشه

⚘خدایا شکرت❣
نمیدونم باید چیکار کنم نیاز به راهنمایی دارم از این حال بدی دربیام

دانشگاه برو شهر دیکه

از محیط خونه دور شو 

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
وقتی میگم این دنیا جهنم بود یعنی کلا جهنمه چون هنوز ازش در نیومدم بیرون و همینجا هستم

🤕😔متاسفم الهی خدا نظری کنه به همگی مون

من درحال حاضر فقط یه خواب بدون ترس ونفس کشیدن بدون ترسونگرانی و روازخدا خواستارم 🥺😔

🤕😔متاسفم الهی خدا نظری کنه به همگی مونمن درحال حاضر فقط یه خواب بدون ترس ونفس کشیدن بدون ترسونگران ...

قرص آرامبخش بخور برو دکتر برات بنویسه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
توهم دیداریوشنیداری وبویایی داشت ومقداری هذیانخیلی راجب گذشتهحرف میزد ومیگفت بهم بد کردین وکینه توزا ...

اسکیزوفرنی دارن

چند سالته؟؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
من ۱۵ سال تو شرایط مشابه شما زندگی کردم، داداشم افسردگی حاد داره و پرخاشگری میکنه، هرکیو میدید میزد، ...

بمیرم الهی برات😔😭🤕

بخدا منم که میرم ازخونه فرار میکنم که تو این محیط نباشم فکر میکنم که پدرو مادرم وباقی خانواده تو چ حالین وخودش چقدر اذیت میشه آرامش وازم میگیره خونه یه جور اذیتم بیرون خونه یه جور دیگه😔🤕😭

دوره معجزه شکرگزاری رو شروع کنالان با این حالت اوصاع بهتر نمیشه که بدتر میشه

دارم میمیرم فقط😭🤕

تمرکز شکر گذاری ندارم با اینکه تمام امیدم به خداست ولی حتما شروع میکنم الارم میزارم که یادم نره

دانشگاه برو شهر دیکهاز محیط خونه دور شو

دور بودم این چند وقته امروز اومدم خونه ولی فرق نداره بیرون خونه هم نگران خونم 

تو خونه هم دوبرابر بدتر اذیتم الان طپش قلب داشتم پرانول خوردم دوتا

ظاهرا آرهتشخیص پزشکشو نمیدونمولی طبق علائماش ازنت وداروهاش آره اسکیزوفرنی ه ظاهرامن ۲۷ سالمه

ول کن جو خونه رو

تو ک کاری از دستت برنمیاد

خودتو نجات بده