2777
2789
عنوان

بیماری ژنتیکی سی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 83 پست

سبزی اف تو نوزادی خودشو نشون میده ولی شما حتما برو آزمایش بده خیالت راحت بشه.اون تاپیکی گذشته رو خوندی؟من اون روزی که مادر بچه برام تعریف کرد اینقد ناراحت شدم اومدم تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم کاربرا اطلاعات خوبی داشتن.شما و همسرت فامیلید؟آخه این بیماری مثل اینکه تو ازدواج فامیلی پیش میاد

وای بچه ان شاءالله بلا ازش دور باشه..بخدا از بچگی منو دارن میترسونن هی آزمایش هی تست رد میکنن..بعد ...

ببین عزیزم منم بیماری بچمو رد کردن هربار یه جواب درمیومد. پروتکل تست عرق توی ایران متاسفانه به خوبی اجرا نمیشه یا دستگاه ها قدیمی هستن و ما از نظر علمی خیلی از دنیا عقبیم. من ۷تا فوق تخصص و متخصص و.. بچمو بردم همه گفتن آسم و آلرژی هست تا با آزمایش ژنتیک معلوم شد بچم سی اف داره. حتی تهران پیش دکتر مدرسی رفتم تست عرق بچم رو آزمایشگاه بقراط بردم  سی اف نشون نداد توی مرز بود و من دیگه گفتم فقط ژنتیک.دکتر مدرسی گفتن آزمایشگاه دکتر شهرویی برو. بعد از ۱ماه جواب اومد سی اف تایید شد و از برزخ درومدم. این سردرگمی آدم رو میکشه. شما هم اگه میتونی ببرش تهران تا جواب قطعی بگیری

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مدرسی میگفت مراجعه کننده داشتم سالها اسپری آسم و اینا زده الان بعد از ۴۰سال فهمیده سی اف داره و آسم نبوده . گاهی تا سالها علائم نشون نمیدن . من نمیگم خدای نکرده بچه شما سی اف هست که خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه فقط دوس دارم اگر حتی ۱درصد احتمال سی اف باشه هم شما مطمئن بشید که ریه بچتون تخریب نشه و شما هم از سردرگمی دربیاین

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍
راستش میدونم مرکز دارن تو مشهد ولی من فقط مرکز طبی رو قبول دارم.اگر بتونی هزینه کنی واست بهتره. یطور ...

دکتر رئیسی یا سیدی؟چون نت میزنم دکتر رئیسی نیست.یه سیدی هست تو مشهد

راستش میدونم مرکز دارن تو مشهد ولی من فقط مرکز طبی رو قبول دارم.اگر بتونی هزینه کنی واست بهتره. یطور ...

بخدا نمیتونم اولا خیلی دورم از تهران.دوما همین الانشم بهم میگن تو دیوونه شدی چرا میخای تست ژنتیک بدی بچت خوبه.ولی ته دلم خالیه.میخام حلقه ازدواجمو بفروشم آزمایش ژنتیک بدم. اگ لطف کنی بپرسی برام مشهد اون دکتر فامیلیش سیدی هست یا رئیسی ممنون میشم

استارتر جان من بچه یکیو می‌شناختم داشت.الان ازش خبری ندارم.ولی مادرش برام تعریف کرده بود میگفت بچش ن ...

نوزادی مشکلی نداشت.حتی تا ۶ سالگی یبار هم سرفه نکرد عفونت ریه نگرفت.

سبزی اف تو نوزادی خودشو نشون میده ولی شما حتما برو آزمایش بده خیالت راحت بشه.اون تاپیکی گذشته رو خون ...

نه کاملا غریبه هستیم.کاش چیزی به اسم سی اف نبود کلا رو کره زمین 

ببین عزیزم منم بیماری بچمو رد کردن هربار یه جواب درمیومد. پروتکل تست عرق توی ایران متاسفانه به خوبی ...

تهران نمیتونم بیام میدونم فقط با تست عرق آدمو بازی میدن.میخام هرجور شده آزمایش ژنتیک رو انجام بدم.خدا کنه نباشه.همین الانشم بقیه فکر میکنن من وسواس دارم یا دیوانه شدم تا مشهد بزور میتونم برم.ولی هرجور شده تست ژنتیک رو میدم

تو بیمارستان باکتری ریه اش استافیلو کوک یا سودوموناس نبوده؟کشت حلق تا حالا بچتون انجام داده؟

آره ازش گرفتن ولی موقع ترخیص بهم ندادن.میشه بگی این حرفی که گفتی چیو نشون میده؟

ببین عزیزم منم بیماری بچمو رد کردن هربار یه جواب درمیومد. پروتکل تست عرق توی ایران متاسفانه به خوبی ...

متاسقانه همینه. تست عرق خیلی خطا داره و ممکنه در سی اف غیر کلاسیک خودشو نشون نده.خدا فرزندتون حفظ کنه.

من حتی تست ژنتیک رو هم فقط شهرویی رو قبول دارم

اخ اخسنم رفته بالا، اسما یادم نمیمونه. دکتر سیدی

میگم چون هرچی میزنم رئیسی نمیاد.فوق تخصص بیمارستان چون بمن گفت اگ تهران نمیتونی برو مشهد پیش سیدی..اونم تلفن جواب نمیدن اینترنتی هم کاملا پر بود

متاسقانه همینه. تست عرق خیلی خطا داره و ممکنه در سی اف غیر کلاسیک خودشو نشون نده.خدا فرزندتون حفظ کن ...

تست ژنتیک که تو یه کشور دیگه انجام میشه اونم یعنی خطا داره؟