2777
2789
عنوان

بیماری ژنتیکی سی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 83 پست
اصلا نگران نباش ريه بچه من ٧٠درصد سفيد شده بود يعني يه شب راحت نداشت خدا شاهده يك روز ميرفت مهد يك م ...

وای بچه  ان شاءالله  بلا ازش دور باشه..بخدا از بچگی منو دارن میترسونن هی آزمایش هی تست رد میکنن..بعد حالا دکتر ریه بچمو دیده میگه هرچی آزمایش هم دادی مشکوکه کلا بچت مشکوکه.میگم اگ مشکوک بود اون دوتا دکتر قبلی چرا رد کردن پس..فکرمو مشغول کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ان شاءالله بلا ازش دور باشه..بخدا از بچگی منو دارن میترسونن هی آزمایش هی تست رد میکنن..بعد ...

ولشون كن 

يه عقيقه بكن بچتو 

بچه ايي كه اين مشكلو داره بدون دارو تا الان بايد حالش بدتر از وضع فعلي بچه شما باشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
یه هفته بستریش کردن تو بیمارستان دیگه دکترش گفت بهتره ببری خونه

ممكنه يكي دوسال همين منوال باشه من بچم دوسال مداوم مريض بود مريضياي خطر ناكا 

انشالله بچه شما زود مقاوم ميشه بدنش

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ولشون كن يه عقيقه بكن بچتو بچه ايي كه اين مشكلو داره بدون دارو تا الان بايد حالش بدتر از وضع فعلي بچ ...

منم میگم ولی دکتر میگه ممکنه یهو علامت هاشو نشون بده..از این مخمصه بگذرم باید قربونی چیزی بکنم واقعا دیوونه شدم دیگه.

عزیزم از خراسانم ببخشید واضح نگفتم چون تاپیک میمونه نمیخام شناسایی شم

خواهش ميكنم گفتم شايد همشهري باشيم اسم دكتري كه مريضي بچه منو تشخيص داد بگم بهت

خب بحث همینه که تهران نمیتونم برم.مشهد جایی رو میشناسید؟

راستش میدونم مرکز دارن تو مشهد ولی من فقط مرکز طبی رو قبول دارم.

اگر بتونی هزینه کنی واست بهتره. یطوری بیای که نخوای تهران بمونی و برگردی هزینم کمتره.

دکتر مدرسی متخصص ریه اطفاله، من به باسوادی ایشون ندیدم. اما اگر اصلا نمیتونی بیای فکر میکنم دکتر رئیسی مشهدن.

میشه بگی علامت هاش چی بوده؟ آخه از بدو تولد اگ مشکلی باشه نشون میده خودشو

استارتر جان من بچه یکیو می‌شناختم داشت.الان ازش خبری ندارم.ولی مادرش برام تعریف کرده بود میگفت بچش نوزاد بود همش موقع مدفوع گریه میکرد.پوشکشو باز میکرده مدفوع چرب عین روغن. می‌برند دکتر متخصص گوارش اطفال  دکتر با همون وا کردن پوشک  و پیشونی شورش مشکوک میشه.براش آزمایش بوسه شور و چیزای دیگه مینویسه که معلوم میشه سی اف داره.سی اف اگه زبونم لال تا حالا بچت داشت اگه دارو نمی‌گرفت که هیچی...ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ببرش تهران من یادم نیست این بنده خدا بچش تحت درمان تهران بود.خودشم شهرستان بود ولی مرتب بچشو می‌برد تهران.