یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته.../زنهای خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنیاند؛چشمهای زیبا، غمهای همیشگی و شجاعت ناگزیر.»🤍«ساده بگویم ،زنها همیشه میترسند، از اینکه موی کوتاه بهشان نیاید، از اینکه خوب آرایش نکنند، از اینکه بلند بخندند، و از اینکه مردی ترکشان کند. زنها همیشه میترسند اما زنها ترسو نیستند. با تمام این ترسها، مویشان را کوتاه میکنند، زیبا آرایش میکنند، بلند میخندند و مردی را که دوستشان ندارد، ترک میکنند.»🤍زنهای غمگین از ابتدا غمگین نبودندیک زن را، دو چیز غمگین میکند مردی که دوستش دارد، و وطنی که بر او ظلم میکند.»🤍ما مردمان خاورمیانه، مردمانی بودیم که به چیزی بیشتر از عشق نیاز داشتیم. ما اول باید آرامش، آزادی و عدالت را به دست میآوردیم و با آنها میزیستیم و بعد، اگر مجالی ماند به سراغ عشق میرفتیم.»
❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌
هیچی اگه منظورت پولدار بودن و نبودن هست نود درصد پولدار ها که من دیدم تو لباس خییییلی خسیسن و لباس زیاد نمیخرن ولی واقعا توپه ها وضعشون برعکس دیدم کسایی که غذاشونو با ماست و پنیر میگذرونن اما یه اتاق لباس دارن
❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌