2777
2789

بیاید بگید چه حسی دارید 

من اقدام نیستم ولی یکبار رابطه پر خطر داشتم 

اواسط سیکل لکه بینی داشتم که وقتی چک کردم دیدم بعد ایام تخمک گذاریه بعدشم تخمدان چپم تیر میکشه و زیر شکمم مثل حبابه اخلاقمم سگه که اون از قبلم بوده فقط خیلی زود رنج و زر زرو شدم من میگم باردار نیستم چون دکتر بهم گفته به این زودیا باردار نمیشی مگر اینکه لاغر کنی منم بیخیالش شده بودم 

یه فروردینی بی حوصله

منم چندین ماه اقدامم 

اوایل قبل موعد همش بی بی چک میزدم  تا وقتی پری میشدم و انقد منفی دیدم که بهش آلرژی پیدا کردم 

خداروشکر چند ماهه اصلا بی بی نمیزنم تا خود پری بیاد 

امروز موعدمه دعا کنین حامله باشم خیلی نی نی دوس دارم 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چندین ماه اقدامم اوایل قبل موعد همش بی بی چک میزدم تا وقتی پری میشدم و انقد منفی دیدم که بهش آل ...

من الان 9 تا بی بی زدم

سه تا ویتاساین با هاله واضح و یه خودکاری روژان با هاله خیلی واضح

دو تا مدیکور با هاله خیییییییییلی کمرنگ که خیلی دیر مشخص شدن

دوتا قطره ای روژان منفی و یه خودکاری روژان منفی و یه ویتاساین منفی

بی بی چک رسما ادمو دیوونه میکنه، ازش متنفرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من الان 9 تا بی بی زدمسه تا ویتاساین با هاله واضح و یه خودکاری روژان با هاله خیلی واضحدو تا مدیکور ب ...

وای یا خداااا چه همه بی بی چک زدی💔😂

هاله داره که انشاالله مثبته😍💖

من چند ماهه اصلا نخریدم. چون تو خونه باشه وسوسه میشم استفاده کنم 

وای یا خداااا چه همه بی بی چک زدی💔😂هاله داره که انشاالله مثبته😍💖من چند ماهه اصلا نخریدم. چون تو ...

ن بابا، من هروقت بی بی چکام هم مثبت بودن هم منفی، منفیا درست بودن، دیگه به مثبتا اعتماد ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

از من به تو نصیحت، توی خط استفاده از بی بی چک نیافت که داغونت میکنه! اگر شرایطشو داری مستقیم برو آزم ...

هنوز پنج شنبه موعدمه خودم فکر نکنم باردار باشم ولی چند بار تاپیک زدم همه گفتن علایمت مثل بارداراس دل تو دلم نیست

یه فروردینی بی حوصله

من الان 9 تا بی بی زدمسه تا ویتاساین با هاله واضح و یه خودکاری روژان با هاله خیلی واضحدو تا مدیکور ب ...

برو ازمایش خوب اگه موعدت گذشته 

یه فروردینی بی حوصله

وای یا خداااا چه همه بی بی چک زدی💔😂هاله داره که انشاالله مثبته😍💖من چند ماهه اصلا نخریدم. چون تو ...

منم ندارم و نمیخرم اگر پنج شنبه پری اومد که هیچ اگه نیومد شنبه میرم ازمایش

یه فروردینی بی حوصله

و منی ک برا خنده و سرگرمی بیبی زدم ی خط شد از دسشویی اومدم بیرون شکمم  دست گرفتم خودمو لوس مکردم ک شوهرم فک کنه حاملم بعد بهش بخندم 

اما برعکس شد از دسشویی اومدم بیرون دوخط شده بود و من ندیدم شوهرم میرقصید و خوشحال بود گفتم خله منفی گف خل تویی مثبته نگاه کردم دیدم بله من گریه مکردم میگفتم نمخام  شوهرم میرقصید و بوسم مکرد مگف خودم نوکرتم 

هفته دیگ ۷ ماهه میشم و واقعا سختمه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40