2777
2789
عنوان

چه جوری بعضیا اصلا جوش نمیزنن

220 بازدید | 18 پست

ی نفر میشناسم صورت صاف و صاف 

کرم پودر اینا میزنه 

صورتش صاف حتی ی جوش نمیزنه 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ژنتیکی پوستشون خوبه

خدایا بزرگیتو شکر مرسی که هستی 😍☺️.         خدایاهزاران بار شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنتیکی پوستشون خوبه

به هر حال ی جوش ژنتیک نمیخواد 

این طرف هیچی هیچیی

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اصولا جوشا یا هورمونین .یا بخاطر نوع خورد و خوراکه

دقیقا 

من همش جوش میزنم و الان داره تبدیل به چاله میشه

میفهمم منم تا ۳۰ سالگی جوش نمیزدم الان دارم میزنم

فک کنم پماد آلفا رژودرم خوبه ترمیم کنندس

ممنون عزیزم

من الان دوازده ساله جوش میزنم هیچی روم اثر نمیکنه ولی امتحان میکنم 😘

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
ممنون عزیزممن الان دوازده ساله جوش میزنم هیچی روم اثر نمیکنه ولی امتحان میکنم 😘

آها جوش یا جای جوش

ببین واس جوش خودم ژل کلیندا مایسین ناژو فقط

روشون میزنم خیلی عالیه

روزی دوبار مثلا یبار عصر یبار قبل خواب فقط روی جوشا به صورت نقطه ای

سعی کن وقتی زدی جلوی نور و آفتاب نری حتی گوشیو دور بگیر از خودت

شنیدم آداپالن ابو ریحان فقط

اونم عالیه

واس جای جوش وقرمزی اینا پماد آلفا

باید دید چی به تو میسازه

هرچی زدی رو کل صورت نزن فقط اون قسمت بزن

آها جوش یا جای جوشببین واس جوش خودم ژل کلیندا مایسین ناژو فقطروشون میزنم خیلی عالیهروزی دوبار فقط رو ...

ممنون عزیزم من هردو رو دارم اینو نمیدونستم امتحان میکنم 😘

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
ممنون عزیزم من هردو رو دارم اینو نمیدونستم امتحان میکنم 😘

خوبه عزیزم 

ان شالله جواب بگیری

من کلیندا مارک دلازان داشتم راستش اثرش صفر بود به گفته یکی از کاربرا ناژو گرفتم شکر خدا عالیه

خوبه عزیزم ان شالله جواب بگیریمن کلیندا مارک دلازان داشتم راستش اثرش صفر بود به گفته یکی از کاربرا ن ...

ممنونم 😍 ان شاالله 🙂

من قبل حاملگیم خیلی به پوستم میرسیدم ینی یادم نیس یک شب من قبل خواب صورتمو نشورم و ابرسان و ….نزنم چقدر روتین مختلف رو صورتم‌انجام‌میدادم ولی اونطوری که بگی اصن پوستم خوب نبود الان که حاملم یک ماهه حالم خیلی بده در هفته دوبار به صورتم اب میزنم اونم بدون شوینده هیچی نمیزنم صورتم از قبل حاملگیم بهتره