2777
2789
عنوان

چه جوری بعضیا اصلا جوش نمیزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 18 پست
به نظرم هرچی به پوست نرسی پوست قشنگ تر میشه یکی از دوستام اصن اهمیت نمیده مثلا با مایع دستشویی صورتش ...

دقیقا 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من دقیقا اینجوری بودم تو بگو سالی ی جوش زودم خوب میشد جاش نمیموند

رفتم ضدافتاب فلوئیدی مای ک انقد تعریفش هستک خریدم با شروعش دبدم هی شروع کردم ب جوش زیر پوستی و جوشای قرمز ک جاشم خوب نمیشد فک میکردم مشکلم هورمونیه تا اینکه ضدافتابم تموم شد دیدم کم کم دارم رو به خوب شدن میرم

بعدش ضدآفتاب ویتالایر فلوئیدیشو خریدم با اونم جوش زدم

آخرش برگشتم ضدافتاب آشغال دکتر ژیلا ک بهم میسازه خریدم الان کاملا صاف شده دیگه هم جوش نمیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم وقتتون بخیر ببخشید من میکروب معده دارم دیدم شما هم توی یه تاپیکی زده بودید،بعد گفته بودید همسرتون میکروب معده زده برای ۱۰۰اما علائمی نداره میخواستم ببینم همسرتون لاغر نشده توی این دوران. ؟ چون منم میکروب معده دارم ۱۲۴ زده عددش رو نفخ و ورم ورفلاکس دارم و دارم لاغر میشم روز به روز 

سلام عزیزم وقتتون بخیر ببخشید من میکروب معده دارم دیدم شما هم توی یه تاپیکی زده بودید،بعد گفته بودید ...

سلام گلم نه اصلا لاغر نشده

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶