2777
2789
عنوان

چرا فقط بابای من باید به فکر خواهراش و برادراش باشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 34 پست
خیرش دیدن ؟ منم جهیزیه و حلقه داماد و همه چی ازدواج عمم رو بابام داد و جهیزیه ای برد ک هیچ کس نبرده ...

ن اتفاقا اوضاع زندگیشون از ما خیلی بهتره،حتی یکیشون برای بخت و چمیدونم خودکشی من دعای دفنی توی قبرستون گرفته بود😐😐

وقتی متوجه شدم باطل کردم خیلی بهتر شدم هنوز صداشو درنیاوردم ولی به موقعش اگر بازم دخالت کردن شرف براش نمیذارم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

دقیقا همینطورهولی بنظرم مشکل اصلی مادربزرگه:بابای من پسر بزرگش هست،مادربزرگم زن دوم بوده و کلا ۲ تا ...

یه نصیحت از من بشنو مادرت اگر واقعا از شرایط و زندگیش با پدرت ناراحت و معذب بود خیلی وقت پیش ول میکرد و میرفت بهت قول میدم اگر باعث دعوا بین پدر و مادرت بشی مادرت ازت عصبانی میشه و میگه تو بدبختم کردی. بهتره کلا بیخیال همه بشی اینطور که معلومه مادرت در مورد مشکلاتش با عمه هات و مادربزرگت پیش تو شکایت و گله میکنه پدرتم بعضی خاطرات بدش رو بازم به شما میگه همینا باعث میشه از خانواده پدریت کینه بگیری. مواظب باش بعد از ازدواج هیچ وقت و هرگز از پدرت و خانواده پدریت جلوی شوهرت یا خانوادش بد نگی همیشه حتی به دروغ ازشون تعریف کن مگرنه همیشه تحقیر میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینطوره،بابای من اوضاع مالیش خوبه،ولی ی زمانی پول نداشت حقوقش چند ماه افتاده بود عقب موقع ...

چقد زندگیتون شکل زندگی ماست 

ما هم دقیقا همین مسائل رو داشتیم 

بحث ازدواج عمه ها.جهیزیه.زمبنهای پدری سهم پدرم ..لباس شیک ک اونا با پول بابام میپوشیدن کهنشو میدادن بابام برا ما بیاره ...

ارزشی ک بابام برامون قائل نبود 

اونقد ک مادر و خواهر برادراشو دوس داشت 

وختیم بابام ب رحمت خدا رفت همین عمه ها ک بابام بخاطرش هفته ای یکبار خونه دعوا راه مینداخت نیومدن سرخاک.چون عروسی دختر یکی از عمه هام بود

منم اونقدر حالم بد بود  سر خاک عابروی همشونو ریختم

قایمکی جیم شده بودن رفتن عروسی 

منم علنی کردم همه بفهمن اینا چجوری موجوداتی هستن.وختی بابام بود ی جور اذیت میکردن وختیم مرد ی جور دیگه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
چقد زندگیتون شکل زندگی ماست ما هم دقیقا همین مسائل رو داشتیم بحث ازدواج عمه ها.جهیزیه.زمبنهای پدری س ...

درکت میکنم خییلی خیلی 

بابای من بیماری اعصاب داره،دکتر هزار بار به خودم و مامانم گفته ممکنه با اذیت شدناش آلزایمر بگیره،سکته های شدید میان سراغش 

ولی باز عمه هام دورش جمع میشن وقتی میریم شهرستان وقتی برمیگردیم فقط ۱ ماه میزون روی تخت حالت افسرده داره

من سعی میکنم این حرف ها رو اصلا ب بچه هام نزنم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
اگه خواهر شوهرت خونه شون دعوتت نکنه ولی بچه ات بره چی؟

بازم اینا رو ب بچه م نمیگم

باید مشکل رو حل کرد. ماشالله همه تحصیل کرده و دانشجو پزشکی ان تو این سایت. بعد نمیتونن ببینن مشکل خانواده شوهرشون چیه و روابط رو درست کنن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

چون ارزش خودتونو نمیدونین بابات ببخشیداااا پررو شده

کلا مرد خصلتش اینه 

شما خودتم ب امید خدا نامزد کردی خودتو بالا بگیر

به خودت برس واسه خودت خرج کن 

مامانت ببر باشگاه یا کلاس رقص 

چون ارزش خودتونو نمیدونین بابات ببخشیداااا پررو شدهکلا مرد خصلتش اینه شما خودتم ب امید خدا نامزد کرد ...

جدیدا همینطور شدم 

اصلا دیگه رعایت کردن برام مهم نیست،فقط به خودم میرسم خرج میکنم ولی بازم بابام گله داره که خرجت زیادیه هزار بار بهش گفتم در برار ۳ تا شغل تو و درآمد تو چیز خیلی کمیه ولی همینو خواهرات بگن دو دستی تقدیم میکنی مامانمم هنوز خودشو بی ارزش میبینه هی میگه رعایت کنم🤦🏻‍♀️😐

از این مردا فقط باید جدا شد کردی که به این سن هنوز به حرف مادر و خواهرشه به درد لای جرز هم نمی خوره

مامانم چندین بار برای طلاق رفت خونه پدربزرگم،حتی آخرین بار یک ماه پیش بود قضیه خیلی خیلی جدی شد،پدربزرگم پزشکه توی شهرمون،شهر هم کوچیکه طلاق و جدایی عادی نیست بازم پدربزرگم گفت تک دخترمی خودت و بچه هات برای من خییلی باارزشین بیایین اینجا بزرگای فامیل گفتن یه فرصت دیگه  بده بهش،ولی کو حرکتی ک بابام بزنه😑

جدیدا همینطور شدم اصلا دیگه رعایت کردن برام مهم نیست،فقط به خودم میرسم خرج میکنم ولی بازم بابام گله ...

ببین خصلت مرد اینه

تو زشت ترین زن دنیا هم باشی وقتی ب خودت برسی و مرد یک درصد ترس از دست دادنت رو داشته باشه واست جونش رو میده

اما اگه گوشه خونه بشینی وابستش بشی هر چی گفت عمل کنی ببخشید ولی نقش مستخدم رو تو خونه داشته باشی مرد هزارتا غلط میکنه

اینا رو خودمم تازه متوجه شدم