2777
2789
عنوان

چرا فقط بابای من باید به فکر خواهراش و برادراش باشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس عمه هات از کدوم زن پدربزرگت تو که میگی همه بچه هاش پسربودن

این ۵ تا عمم از همین مادربزرگ خودمن،اون یکی هم دختر داره ولی پسراش زیادن🤦🏻‍♀️

اونا آدمن خیلی خیلی خیر زندگی ما رو میخوان و اهل محبتن،ولی بچه های این مادربزرگم همه روانی،اگر قرار بود همه مشکل داشته باشن چرا بچه های اون یکی زن مثل اینا نیستن مشکل از مادربزرگمه بد تربیت کرده یه حرفایی هنوزم میزنه آدم شاخ در میاره

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

ن اتفاقا اوضاع زندگیشون از ما خیلی بهتره،حتی یکیشون برای بخت و چمیدونم خودکشی من دعای دفنی توی قبرست ...

وای جادوگرم هستن پس 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

وای جادوگرم هستن پس

یکی از عمه هام فکر کنم مریضه هر جا میشینه میگه داداشم منو بدبخت کرد به زور شوهرم داد!در صورتی که خودش عاشق شوهرش شد و شوهرش بد از آب درومد🤦🏻‍♀️یه جا میشینه مگه داداشم چون بدبختم کرده خرج زندگیمو میده عذاب وجدان نداشته باشه،ی جا میشینه میگه قربون داداشم برم😶

سر ی جریانی متوجه شدم دعا گرفته برام و اونم دفنی ک هم بختم بسته بشه هم آخر و عاقبتم تا ۵ سال آینده بشه خودکشی

و واقعا هم همینطور بود به شدت مریض شدم و چندین بار دست ب خودکشی شدم😪

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️