2777
2789
عنوان

پیش اومده ی ادم از ی کشور دیگ بهتون پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمی خوام به ترسونمت ها ولی بسیج از طرح های مزخرف زیاد داره شما ریسک نکن هرچی پرسید تو بگو همه چ ...

سریع رفتم پاک کردم نوشتم خوبه اوکیه

من یلی بیمه من گنگستر بیمه من جنگی بیمه

بلاکبلاککبللاککبلااااککککاگر باز همچین موردی پیش اومدپلیس فتااایادت باشه جوابش و ندی فقط بلاککک

من جواب دادم یکم صحبت کردم ولی بلاک میکنم

من امشب ازاینستا پیامای خارجی اومد اصن نفهمیدمم چی نوشته سریع حذف کردم درخواست فالو داد رد کردم پیام ...

فالور ایرادی نداره ولی از من چون سوال پرسید ترسیدم

من از نوجوانی ام دو تا دوست دارم که پسر هستن و شوهرم هم در جریان هست و یکی اش از مکزیک و اون یکی از المان

دو تا هم دوست دارم که دختر هستن یکی اش از کانادا و اون یکی از هلند

ما از نوجوانی باهم بودیم همسن هم هستیم💖

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید