یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا همه چیز تاب میدید تو هم من دوست داشته باشم هر اکانتی میزنم و هرجوری بخوامم صحبت میکنم فکر نکنم بی احرامی به شما کرده باشم که لایق قضاوت شدن توست شما باشم
آره یه خانم تو اینستا از چین پیام میداد به شوهرم میگفت من وکیل یه آقای ایرانی ام که فامیلش با شما یکی هست که فوت شده شمارو شانسی تو اینستا پیدا کردم مدارک بفرست تا برات دعوتنامه بفرستم با هزینه بلیط بیا اینجا تا حساب اون آقا رو خالی کنیم نصف نصف
من قبلا تو واتساپ برای تقویت زبانم با یه اقایی از کنیا بود فکر کنم حرف میزدم ،خیلی خوب بود واقعا دوستانه مشغول بودیم ،لاستیک فروشی داشت یبار عکس محل کارشو فرستاد منم عکس خیابونمونو که یه بلوار پر از درخت بود و یه جاده اسفالت تمیز با چندتا ماشین در حال تردد براش فرستادم اینقد کیف کرد،میگفت تو ماهواره که نشون میده ایران خیلی عقب مانده و جنگ زده اس اما تو عکس تو نیس،من بزور راضیش کردم نه اصلا از این خبرا نیست،اینقد از هر جای شهر براش عکس یهویی فرستادم تا باور کرد.
همیشه میپرسید دختر مجرد تنها میتونه بره بیرون من که میگفتم اره تعجب میکرد