2777
2789
عنوان

پیش اومده ی ادم از ی کشور دیگ بهتون پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوبار از اکانتت مشخصه از حرف زدنت مشخصه

چرا همه چیز تاب میدید تو هم من دوست داشته باشم هر اکانتی میزنم و هرجوری بخوامم صحبت میکنم فکر نکنم بی احرامی به شما کرده باشم که لایق قضاوت شدن توست شما باشم

من تو واتساپ پیام میدن.

همشون الکیه و داخلی هستن با اکانت فیک و شماره جعلی خارج پیام میدن.

یکیشون پیش من لو رفت اول شمارش ۰۹۱۶ بود یهو شمارشو عوض کرد ب خارج و کد کشورایی خارجی.

و انگلیسی هم صحبت میکردو.............

لایک نکن خیرشو ببینی

اینا ک یهو پیام میدن تو تلگرام و واتساپ شک بر انگیزن اعتماد نکن بلاک کن 

من خودم کلی دوست و رفیق خارجی دارم جاها دیگه پیداشون کرده بودم فقط ب همونا اعتماد دارم 😂ولی اینا دیگه ک پیام میدنو اعتماد ندارم

آره یه خانم تو اینستا از چین پیام میداد به شوهرم میگفت من وکیل یه آقای ایرانی ام که فامیلش با شما یکی هست که فوت شده شمارو شانسی تو اینستا پیدا کردم مدارک بفرست تا برات دعوتنامه بفرستم با هزینه بلیط بیا اینجا تا حساب اون آقا رو خالی کنیم نصف نصف

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

آره یه خانم تو اینستا از چین پیام میداد به شوهرم میگفت من وکیل یه آقای ایرانی ام که فامیلش با شما یک ...

گفتم بابا میخوان ببرنت خوراک گوشتت کنن بخورنت(زیاد یانگوم میدیدم)

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

من قبلا تو واتساپ برای تقویت زبانم با یه اقایی از کنیا بود فکر کنم حرف میزدم ،خیلی خوب بود واقعا دوستانه مشغول بودیم ،لاستیک فروشی داشت یبار عکس محل کارشو فرستاد منم عکس خیابونمونو که یه بلوار پر از درخت بود و یه جاده اسفالت تمیز با چندتا ماشین در حال تردد براش فرستادم اینقد کیف کرد،میگفت تو ماهواره که نشون میده ایران خیلی عقب مانده و جنگ زده اس اما تو عکس تو نیس،من بزور راضیش کردم نه اصلا از این خبرا نیست،اینقد از هر جای شهر براش عکس یهویی فرستادم تا باور کرد.

همیشه میپرسید دختر مجرد تنها میتونه بره بیرون من که میگفتم اره تعجب میکرد   

من چرا کاربرایی ک انقدر جدی میگن بلاکو فلانو نمیفهمم ...

مگ خارجی باشه میخواد چ کنه 

خب از اقتصاد سوال کنه چی میشه 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید