2777
2789
عنوان

به نظرتون به نامزدم بگم

137 بازدید | 17 پست

بچه ها منو نامزدم همه چیو به هم میگیم

مثلا اگر قرار یه مدت طولانی تو برنامه ایی

چت کنیم میگیم که سوتفاهم پیش نیاد

شاید ب نظرتون مسخره باشه ولی این کنترل هم دیگه نیست فقط میخوایم سو تفاهم نشه 

مثلا من میخام با عمه ام چت کنم معمولا ی ساعت طول میکشه بهش میگم که تو این مدت چت میکنم مثلا 

زنگ زد اینا ناراحت نشه 

اونم همین طور

قبلا دوبار ازش خیانت دیدم ک تو دوران دوستی بود

و سال اول دوستیمون و بعدش هیچی ندیدم

الانم مشکوک نیست گوشیش کلا میده دستم میریم بیرون باهاش اهنگ میزارم

ولی الان اتفاقی داشتم یه برنامه نصب میکردم

دیدم ساعت ۱۱ شب اونجا انلاین بوده در حالی که اصلا اونجا با کسی چت نمیکنه با منم چت نمیکنه

یه برنامه مسخره ایی که اصلا کسی اونجا چت نمیکنه.

ولی امروز دیدم

اتفاقی که ۳ روز پیش ساعت ۱۱ شب انلاین شده

و اگه خب برنامه ایی مثل تلگرام یا واتساپ بود

که برام مهم نبود دقیقا یه برنامه یی انلاین شده

که جز چت هیچی نیست و میدونست من اون برنامه رو ندارم 

همین حساسم کرده ولی الان نمیدونم بهش بگم ک چرا چن روز پیش آن بودی یا وایستم ببینم بازم انلاین میشه یا نه

ن نگو 

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن ببین باز آنلاین میشه یا نه

وقتی میدونی کسی سابقه ی خیانت داشته چرا باهاش نامزد میکنی آخه دختر گل؟

کسی که حتی یک بار فکر این کارم بکنه یعنی بازم میتونه چه برسه ایشون که انجامشم داده سابقا

معلومه که کسی ک خیانت کرده باز میکنه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
وایسا چند روز نا محسوس چکش کن البته اگه بفهمه تو داخل برنامه ای ممکنه دیگه انلاین نشه آخرین بازدیدت ...

خیلی سخته آدم جلو خودشو بگیره

خیلی خود خوری میکنم اونجا چیکار میکرده آخه

من با شماره خودم نرفتم با شماره ی پدرم رفتم 

براش نصب کنم اتفاقی دیدم برنامه رو داره و انلاین بوده چند روز قبل 

خیلی سخته آدم جلو خودشو بگیرهخیلی خود خوری میکنم اونجا چیکار میکرده آخهمن با شماره خودم نرفتم با شما ...

نمیدونم فقط اینو بگم چون چشمت ترسیده از خیانتش انقد حساسی

منم جای تو بودم اونم تو زندگی متاهلی که بعد از دوسال تازه تونستم بهش اعتماد کن و چکش نمیکنم

بدترین درد همین بی اعتمادیه به خودت بیشتر اسیب میزنه تا طرفت

صبر کن ببین باز آنلاین میشه یا نهوقتی میدونی کسی سابقه ی خیانت داشته چرا باهاش نامزد میکنی آخه دختر ...

اون موقع اوایل دوستی موت بود و جدی نبود رابطمون به فکر ازدواج نبودیم یه رابطه ی ساده داشتیم

از سال دوم ما خیلی عاشق هم شدیم 

۶ الی میشه چیزی ازش ندیدم ولی اعتمادم بهش ندارم متاسفانه 

ببخشید ولی این حساسیت زیاده دیگه من عادت دارم همینجوری الکی برنامه هارو چک میکنم خودم اسیر هم نیستید ...

اخه اصلا آدمی نیست بخواد چک کنه ۷ ساله میشناسمش

و اینکه سابقه ی خیانت داشته ولی خب تو دوران دوستی اونم سال اول

نمیدونم فقط اینو بگم چون چشمت ترسیده از خیانتش انقد حساسیمنم جای تو بودم اونم تو زندگی متاهلی که بعد ...

خیلی بده همش حس میکنم قرارع کاری کنه

به خصوص منی ک هیشکی ب ازدواجمون راضی نبود

و به زور ازدواج کردیم

اون موقع اوایل دوستی موت بود و جدی نبود رابطمون به فکر ازدواج نبودیم یه رابطه ی ساده داشتیماز سال دو ...

ببین ما چیزی در عنوان رابطه ی جدی یا شوخی نداریم! 

وقتی کسی تکلیفشو روشن کرده و گفته من با تو هستم یعنی متعهده! 

حالا شاید سنش پایین بود و احمقانه رفتار کرده اما بازم این حد از چک کردن و خبر دادن خودش نشون میده هیچ اعتمادی تو این رابطه نیست

فکر میکنی تا کی قراره هر بار و هر ساعت بهت بگه داره با کی چت میکنه؟

یه سوال از خودت بپرس 

تا کجا میخوای دووم بیاری و با این ترس باهاش بمونی؟

حتی اگه خیانتم نکنه تو زندگی، متاسفانه تو به حالت سابق برنمیگردی