2777
2789
عنوان

به نظرتون به نامزدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 17 پست
خیلی بده همش حس میکنم قرارع کاری کنهبه خصوص منی ک هیشکی ب ازدواجمون راضی نبودو به زور ازدواج کردیم

ولی من با همین حساس بودنم تونستم جمعش کنم اگه بیخیال بودم ممکن بود خیلی راحت بازم خیانت کنه ولی چون یکماه از ازدواجمون گذشته بود و به قول شما هیچکس از خانوادم راضی نبود و نمیتونستم انقد زود جا بزنم اگه دوستی بود ولش میکردم ولی به خاطر ازدواج موندم جنگیدم.خییییلی عصبی شدم خیلی اسیب دیدم ولی به جاش آدم شد

الان دیگه خیالم ازش راحته ولی باورت میشه دوساله من بک روز خونه رو از ترس تنها نذاشتم.خیلی حس بدیه درکت میکنم واقعا

ببین ما چیزی در عنوان رابطه ی جدی یا شوخی نداریم! وقتی کسی تکلیفشو روشن کرده و گفته من با تو هستم یع ...

درسته منم قبول دارم حتی اینک ما قصدمون ازدواج نبود دلیل خوبی برای خیانت نیست

من همش گفتم این بچه بوده اون موقع خام بوده

رفیق ناباب داشته الان ن رفیق داره اهل کار و زندگی شده

هیچی هم ازش ندیدم ولی ب کوچیک ترین چیزش شک دارم

حتی میره حموم شک دارم 

خودم خسته شدم ولی نمیتونم کامل چکش نکنم

چون آدمی نیست جنبه ی خیلی چیزا رو داشته باشه

و متاسفانه اگ عاشقش نمی‌شدم ی درصد باهاش ازدواج نمیکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من با همین حساس بودنم تونستم جمعش کنم اگه بیخیال بودم ممکن بود خیلی راحت بازم خیانت کنه ولی چون ...

دقیقا ن میشه رفت ن میشه موند

یه دو راهی خیلی بدیه

من تو دوران دوستی خیلی جدا شدم ازش حتی با کس دیگه ایی هم آشنا شدم ولی نتونستم فراموشش کنم 

ولی هیچ وقت خودم سمتش نرفتم خودش میومد منت کشی 

هزار کار می‌کرد ک برگردم

منم اشتباهاتی داشتم ک کم نبوده ولی من خیانت نکردم 

به قول شما اصلا نمیتونم بیخیالش بشم 

جلو خودش اینجوری وانمود نمیکنم ولی

مدام چک میکنم اصلا شمام اعتماد نکن دورا دور حواست باشه