2777
2789
عنوان

کی بخاطر حرف خانواده و فامیل بچه آورده الان پشیمونم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 162 پست
خیلی بی ادبی واقعا برات متاسفم . تو دهنت رو باز کردی و فقط زباله ازش بیرون ریخت

من بی ادبم یا تو ؟جمله ات رو یبار دیگه بخون 

دیگه هم ریپ نزن ما طرز فکرمون جداست شما بچسب ب داداش و زن داداشت تا دوجین بیارن 

ماهم میگیم هرجور صلاح میدونن 

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بگه. حرفش برای من ارزنی ارزش نداره. فکر کردی خدا منتظره دعای امثال اینه؟

ولی من الان دوسدارم ....🔪🤐🤐🤐

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
منم ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم اینقدر فشار روم هست ک نگو عروسی کسایی شرکت میکنم یا خبر عقد کسایی رو میش ...

واسه من سه تا خواهرام و یه برادرم دیگه هیچکس نگرفتشون،یکی خواهرام سرش سفیده گوشه ی مرکز نگهداری اعصاب و روان نگهداری میشه،برادرم موهاش ریخت سنش از حد گذشت معتاده موهاش ریخته مثل یه زن تو خونه نشسته،خواهر بزرگترم تو خونه از شکل آدمی به دوره موهاش سفید عین دندوناش از مادرم پیرتر شده،بدنش پر چرک خودش رو واقعا رها کرد،خواهر کوچیکم دوبار عقد کرد منتها ختم ب طلاق شدن بس ک قسمتش آدمای زشت خسیس پلید ک حتی پول شارجی نمیدادن بهش بخدا صدتا شوهر بگیره همشون میشن عین هم

من خیالم راحته که امثال اینا پیش خدا اعتباری ندارن که بخوان دعا هم بکنن

نمیدونم چطور طرز فکریه 

بخدا من ب داداشم نگفتم از دواج کن نه گفتم نامزدی بسه عروسی بگیر نه از دانشجو میپرسم ترم چندی نه از کاسب میپرسم چقدر درامد داری نه از کنکوری رتبه کنکورشو 

فک میکنم چرا باید بپرسم اخه هیچیش به من ربطی نداره 

بیشتر ببینید
به مام همه میگن حتی خیلیا میگن دعا میکنیم خدا بهتون بچه بده ولی ما اهمیت نمیدیم سه سال و نیم سر زند ...

هی آنقدر بقیه به آدم فشار روانی وارد می کنند آخه مگه می خوایم بدیم به شما

من اوایل پشیمون بودم ولی مامانم نجاتم داد خودش به داد سختیام رسید دوقلوهاموبزرگ میکنه دعا کنید واسش خدابهش عمر وسلامتی طولانی بده خودش بابام داداشم همسرم دعاکنید که توبچه داری به دادم رسیدن الان باهرخنده دوقلوهام قندتودلمون اب میشه

امیدوارم وقتی پسراتون یا برادرانون ازدواج کردن یا حتی خواهراتون هرگز فرزند دار نشن تا ببینم چه حسی پ ...

چه ربطی داره

شما بچه دوست داری خودت بچه دار شو

خواهر زاده برادرزاده که مثل بچه ی خودت نمیشن

ممکنه برادرت ده تا بچه بیاره ولی زنش اجازه نده سال ب سال ببینی شون

زندگی مردم مال خودشونه

پس چرا اگه همین الان من تاپیک بزنم ، من نمیتونم بچه دار بشم و می خوام با برادر شما یا اصلا با غریبه ...

خودت متوجه هستی چی میگی؟

اینکه نتونی بچه دار بشی حق کسی هست که میخواد باهات ازدواج کنه بدونه چون یا میخواد بچه دار بشه در آینده یا نمیخواد

ولی اینکه‌زمان بچه دار شدن دو نفر دیگه که خودشون عاقل و بالغ هستن ‌توش دخالت کنی چه حقی برای تو داره؟

واسه تو‌رختخواب دیگرانم‌حکم‌میدید

چه ربطی به هم دارن این دو تا؟

چند سالته؟

چقدر نظراتت عجیب غریبه فکر کنم کم سن و سالی 

بخدا سم بود سم یبارم خواهرش گفت نذر کردم ایشالا بچه ی فلانی....گفتم بچه داری مانذر نمیخواد رابطه ی ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوب گفتی. والله اخه به تو چه ربطی داره من بچه دارم ندارم. اصلا سر پیازی یا ته پیاز. من و شوهرم دلمون بچه نمیخواد. . همینا که گیر میدن بچه بیار بچه بیار با اولین 💩💩بچه. پرتش میکنن بغل ننه باباش

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اتفاقا به مادر شوهر ربط داره .حالا اگر پسرت یا برادرت بخواد با دختری که سن باروریش گذشته و بسیار هم ...

حالا الان در مورد استارتر که مشکل بیشتر با اقاس !وقتی دو نفر عقد میکنن پای همه چی هم باید بمونن پای مریضی ها و کاستی ها! فقط دوست دوران خوشی هم نیستن که ! زن و شوهرن ! خوب، بد، مریضی، سلامتی … تو همه چی باهم شریکن! از قبل هم که معلوم نمیشه طرف مشکلی داره یا نه، واقعا داخل زندگیشون به هیشکی ربطی نداره ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوب گفتی. والله اخه به تو چه ربطی داره من بچه دارم ندارم. اصلا سر پیازی یا ته پیاز. من و ...

اره دیگه اتفاقا اونروز باشوهرم حرفش بود میگم بخدا رزق و روزی رو نگیره ازمون ولی همه ی اون صدنفری ک میگفتن بچه بیار الان اگه نداشته باشی صدنفرشون دنگی نمیکنن یه قوطی شیرخشک برابچت بگیرن اگه مریض باشی نیم ساعت نگهش نمیدارن بری دکتر ک نمیری 

خدا عمر بده به مامانم هروقت کاردارم و اون اوایل زایمانم خیلی هوامو داشت ولی ادم یه حس بدی میگیره وقتی خودش نمیتونه از پس کاراش بربیاد 

بیشتر ببینید