2777
2789
عنوان

این دیگه چیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زخم دهانه رحمم رو با عسل مرغوب به صورت واژینال و عنبر نسا درست کردم دکتر داشت به جای میکروب من و شوهرمو با هم خشک میکرد🤦‍♀️

تشخیص سوزاک داد چه امپولایی زدیم یادم میاد قلبم میگیره

یه هفته عسل بزن هر شب یا یه شب در میون 

اون یکی درمیون عنبر نسارا رو جوری دود بده بره داخل واژن 

تمام چرک و پرکارو این دوتا میارن بیرون 

بعدش اگر دیدی نه بهتر نمیشی برو دکتر 

بعد اینکه دارو زدی درمان شدی. اگه عفونت کم داشتی در حد سوزش میتونی سیر هم بذاری اونم خیلی خوبه. دوستم میذاشت من مسخره میکردم ولی جواب داد

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
عفونتت اینقدر زیاد بود ؟

بله مدت ها چرک خشک کن خوردم درست نشد اخرتشخیص بیماری مقاربتی داد امپول گرون از داروخانه خاص که اونم نشد تمام اب بدنم کشیده شده بود

درنهایت ده شب هر شب من اینکارایی که گفتم رو کردم حالا میگم من قدرت ریسکم بالا بود نمیترسیدم از درمان خانگی 

برای اینکه میگم شاید همه اینجور نترس شاید نباشن عرض کردم یه شب درمیون استفاده کنید شما