یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چ ترس و دردی مثلا داری؟!😕 خوبه زنی دیگه این اداها چیه میای نی نی سایت میگی جا فیلم هندیا برو دکتر درمان شو گوگل سرچ کن در موردش بخون چیز خاصی نیست عفونته با دارو درمان میشی
امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همهچیز را از دست دادهاید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرندهای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه میگزیند، بدون گفتن هیچ کلمهای، آواز میخواند و هرگز متوقف نمیشود..🌈💚
عنبر نسا فردا میرم میگیرم ندارم من تا حالا استفاده نکردم
چرت پرتا چیه برو دکتر تنها دارو ک دکتر متخصص میگه باید استفاده کنی
امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همهچیز را از دست دادهاید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرندهای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه میگزیند، بدون گفتن هیچ کلمهای، آواز میخواند و هرگز متوقف نمیشود..🌈💚