2777
2789
عنوان

با شوهر بددهن و بی شخصیت چیکار کنم

484 بازدید | 41 پست

هردومون ازدواج دوممون هستش بچه مشترک داریم شوهرم کلا آدم بی شخصیته فوش میده منو خورد میکنه بچه میافته زمین بلند میشه چرت و پرت میگه ب ناحق بمن بی احترامی میکنه اوایل اینجوری نبود الان شکایت میکنم میگه تو با من کاری کردی اینجوری بشم کارم شده گریه نه خواهر دارم نه پدر نه برادر نه دوست فقط مادر دارم که اونم چندبار بهش توپید ب مادرمم بی احترامی کرد قهر رفتم ولی فرداش اومده اصلا ب روی خودش نیاورده اینم بگه سابقه خیانت هم داره دیگه بریدم ازش مشاوره رفتم باهام نیومد دلم میخاد بذارم برم فقط شغل وسمت خوبی داره لطفا شغلشو نپرسید نمیتونم بگم در کل هیچی نداره بجز شغلش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا که میخوای زندگی کنی باهاش کمی بی‌خیالی همسر منم بددهنه باور کن سخته اما شدنی اهمیت نمیدم ...

خیلی سخته بعضی وقتا ی حرفش اتیشم میزنه من خیلی رو ادب و صحبت کردن حساسم واقعا بهم برمیخوره فش میده خوردم میکنه اونم ب ناحق

خیلی سخته بعضی وقتا ی حرفش اتیشم میزنه من خیلی رو ادب و صحبت کردن حساسم واقعا بهم برمیخوره فش میده خ ...

منم همینجورم 

اهل فحش نیستم 

خیلی بهم فشار میومد 

الان کمی بی‌خیالی میزنم 

نه واقعا از لحاظ چهره و زیبایی هم در حد متوسط رو ب پایین قرار داره خانواده هم که کلا قیدشو زدن سر اخ ...

بنظرم با یه مشاور در میون بزار 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست