2777
2789

فقط طلاق

بزن جرش بده

این شوهرا رو از کجا پیدا میکنین

درآمدمون ۱ میلیارد کم میاریم خیلی غصه میخورم

شوهرم ماهی ۱۰۰ میلیون میزنه به کارتم به نظرتون خیلی کمه؟

نامزدم دو ساعته بهم پیام نداده خیلی ناراحتم شما جای من باشین چیکار میکنین +اسکرین از آخرین پیاماش

هیچی نداریم میخوام بچه بیارم خدا قراره روزیشو بده

خوش اومدی...

یالان باشکاسی یالان . دوزلر عیب المز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوکو

بزبز

اینارو یادت رفت🌝

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

»نامزدم=دوست پسرش 

»قراره عید بیاد خواستگاری=پسره روحش هم خبر نداره 

»خانواده ها در جریانن=اگر خانواده ها بدونن که فاتحشون خوندست 

»تاپیک های من خار داره 

»به من چه به تو چه به ما چه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

اره🤣🤣

تو نی نی سایت تاپیکای درامد شوهرتون چه قدره رقم های خیلی بالا میگن بعد تاپیک میزنن میگن پول نداریم خوراکی و لباس بخریم هرکی تاپیک عکس غذا و لباس زده پز داده و ما آه کشیدیم بدبخت شه

اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏