یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا من عاشق مرداد ماهی ها هستم خودم آذر ماهی هستم خیلی مردادی ها زرنک هستن خیلی قوی احساس دارن مردادی ها ولی ب پا هر کسی نمیریزن ک خیلی هم عالیه
👥🕊️💞کانال منو در آپارات و تلگرام دنبال کنید لینک کانال تلگرام و آپارات در قسمت درباره من نی نی سایت گذاشتم )💞👩❤️👨🌠🙏خوشحال میشم از حضور شما دوستان گلم
دقیقا منم ی مردادی ام ادم ب شدت خنثی و هیچ وقت ت تصمیم گیری هام از احساسم استفاده نمیکنم و همیشه منطقم غالبه و ب شدت لجباز ولی روزگار بهم یاد داده آروم باشم صبرم خیلی زیاده ولی تمام دردامو میخوام بزارم ب وقتش فوران کنه ادمی نیستم ک بخوام معذرت خواهی کنم از کسی چون میدونم تصمیمی ک منطقی گرفته بشه کمترین احتمال میره ک این راه باشه😂😂 دیه عرضم ب حضورتان ک خیلی راز دار و روانشناس اکیپ اون مامان اکیپ منم😂
یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم براتون دعا میکنم😍🧡
دقیقا ب این حرف ایمان دارم 😄دوستام همیشه میگن مردادی ها خیلی سفتن ولی وقتی عاشق بشن ب بدترین شکل ممکن عاشق میشن و همه احساساتشان خرج یکی میکنن
یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم براتون دعا میکنم😍🧡
دقیقا ب این حرف ایمان دارم 😄دوستام همیشه میگن مردادی ها خیلی سفتن ولی وقتی عاشق بشن ب بدترین شکل مم ...
خدایی ک من شخصیت مردادی ها دوست دارم دلقک نیستن شوخ طبع هستن ب وقتش از نظر حسی ک میگم عاشق اونی هستن ک میخوانش عنصر مرداد آتش منم آذر ماهی هستم عنصر من آتش
👥🕊️💞کانال منو در آپارات و تلگرام دنبال کنید لینک کانال تلگرام و آپارات در قسمت درباره من نی نی سایت گذاشتم )💞👩❤️👨🌠🙏خوشحال میشم از حضور شما دوستان گلم