2777
2789
عنوان

جدی جدی مرداد ماهی ها هیچ قلبو احساسی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به غیر از خردادیا همه ماهها نرمالن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بیشتر ببینید

خب بنظرم ماه تولد هم تاثیر داره اما تجربیاتمون بیشتر

من مردادی ام ، تا قبل کات فوق الهاده احساسی و وابسته بودم و راحت آدما متوحه این میشدن چون برای کسایی ک دوسشون دارم فوق العاده برونگرام

اما بعد کات 

من اون منِ سابق نشدمو از این قضیه واقعا خوشحالم

الان خیلی بیشتر عقلم حاکمه تا احساسم 

و از این قضیه خوشحالم 

اما مردادی های برونگرا بنظرم اکثرشون قلب دارن ، ولی دنیا بهمون یاد میده قرار نیست همه مثل خودمون باشن 

آدما تصوراتمونو خیلی بد خیلی بد ب هم میریزن 

و این ،منِ جدید و میسازه 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍                                                      "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟!

ولی قبول کن خیلی دهن لغیددددددداصلا نمیشه چیزی بهتون گف!!!!!

نه اتفاقا من راز دار اکیپمونم بقیه شهریورین و ی اسفندی هم داریم

کلا معروفم ب مامان اکیپ

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍                                                      "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟!

ولی تاحالا نشنیدم کسی از دست مردادیا شاکی باشه انقد که خوبیما😂

من خودم مردادیم و از دست مردادی ها هم شاکیم 

اصلااا فقط شاید ی بازه کوتاه با مردادی کنار میام 

بعدش تمومه ، البته دخترامون اینطورم 

دخترم مرداد ماهیه کوهه احساس و مهربونی ، حتی مرد هاشون هم هرچی دیدم وجودشون پر از احساس و بیش از حد ...

اره مرد هاشون خیلی بااحساس ترن ولی 

ولی قبول کن خیلی دهن لغیددددددداصلا نمیشه چیزی بهتون گف!!!!!

اتفاقا راز همه اطرافیانمو تو سینم نگه داشتم یه کلمش هم به هیچکس تاحالا نگفتم 

همه ام منو به رازداریم میشناسن 😂 کلا عجیب غریبیم یه خورده

شهریوری ها رو بگین چطورن

ببین بنظر من بدون اغراق واقعا دیگه مثل شهریوریا نمیاد خصوصا برونگراهاشون 

اصلا ی چیزیه دیدی یکی خیالش اسودس ب راحتی میرسه میگه آخیش

شهریوریا دقیقا همون آخیش و راحتی زندگیمن

خیلییی باهاشون اوکیم

ماهن مااه