2777
2789
عنوان

مهریه چی باشه خوبه

577 بازدید | 80 پست

می‌دونم بزا بعضیا مهم نیست مهریه اما چی واقعا نیازه بزا مهریه؟

مثلاً ۱۴سکه و ۳دنگ خونه خوبه؟

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

خوبه

من 72 تاست

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

پسرای مجرد تو شهرای بزرگ خونه ندارن که بخوان ۳ دونگ مهریه کنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه امضامم بخون 

ای مسلمانان اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید ، خداوند، این ماموریت را به گروهی دیگر می سپارد آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شان سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فررُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد عرب به آن نمی رسد ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌱 أسعَدُ العَجَمِ بِالإسلامِ أهلُ فارِسَ خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون از عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید با آنکه آتش پرست بودند پیامبر فرمود ؛ از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای عز و جل   🌱 لطفا حواستون به کاربرهایی که انگار از طرف اسرائیل حقوق میگیرن تا فرهنگ و دین ایرانی رو خراب کنن باشه تو تاپیک های جنجالی مثل چندفرزندی و ... هستن یا کلماتی مثل افتاب مهتاب ندیده رو به عقب افتادگی ربط میدن تا ارزش پاک بودن رو زیر سوال ببرن... 

بیشتر ببینید
خوبهمن 72 تاست

چرا ۷۲؟😁

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید
پسرای مجرد تو شهرای بزرگ خونه ندارن که بخوان ۳ دونگ مهریه کنن

دوستم مهریه اش ۳دونگ خونه ای که بعد ازدواج ساختن هسن منظورم اینه 

شهرمون خیلی بزرگ نیست

بیشتر ببینید
چرا ۷۲؟😁

بخاطر 72تن

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

۱۱۴ تا سکه حق طلاق سه دنگ خونه حق خروج از کشور و باقی حق هاااا😅😂

عجب!!!! میخوای حق های آقایون بشمارم؟!

سکه خوب نیس خونه و ملک خوبه

چرا؟

بیشتر ببینید
دوستم مهریه اش ۳دونگ خونه ای که بعد ازدواج ساختن هسن منظورم اینه شهرمون خیلی بزرگ نیست

وقتی سند ملک نباشه تو عقدنامه ثبت نمیشه، اون یه توافق بین خودشونه که اگر بعدا بزنن زیر حرف شون دوستت تو هیچ محکمه ای نمیتونه کاری کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
خونه مهم تره

چرا؟

بیشتر ببینید