2777
2789
عنوان

اگه تو دنیای دیگه بودی 😍😂

326 بازدید | 46 پست
اگه تو یه دنیای خیال یا فانتزی بودی چیکاره میشدی ؟ 

خودم میخواستم میزبان یه مهمونی بزرگ میشدم همه هم به حرفم گوش میکردن 😂 از این مهمونیای کلاسیک ولی پر شور ..

شما چی ؟ بیاین هرچی فانتزی دارید بریزید اینجا 😂❤️

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده هام اجرا میکردم. عاشق کارهای هنری هستم

الهی 😍

منم عاشق طراحی و عکاسیم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
یه خانم خوشحال، در یک مزرعه ای که خودم مزرعه دار باشم و کسایی که دستور بدم کارهای مزرعه بکنن😂 به عب ...

😍😍

بیشتر ببینید
کتاب میخوندم و بهم حقوق میدادن😂

عالی 😍

چه خوب کتابخونی دمت گرم 🤌

بیشتر ببینید

تو خوابو رویا هام خوش شانس بودم حداقل 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید
عالی 😍چه خوب کتابخونی دمت گرم 🤌

❤😍

بعدش هم میومدم‌ توی مهمونی باشکوه‌ شما و با یه آقا به اسم مستر‌ دارسی آشنا میشدم‌ خودمم‌ الیزابت‌ بودم🤣

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

یه فعال اجتماعی و سخنران خیلی معروف که خیلی زندگی موفق داره و شوهرش خیلی خ.شگله و عاشقشه و همیشه تلویزیون دعوتشون میکنن🤣🤣

تازه وقتی شوهرم نیس میرم با شوهر خیالی مصاحبه تلویزیونی🤣🤣🤣

خدایی خیلی سطح بالام نه