2777
2789

⛔️ شفایی که در راه نیست!

معنای انسان در دنیای امروزی فرق کرده است. انسان دیگر یک موجود واحد دارای شعور، درک، فهم، احساس و تفکر و منطق نیست. وجود انسان در کلینیک های مختلف تجاری و نه درمانی، تکه تکه شده و هر کدام به یک بخش واگذار شده است. یکی متخصص توجه است، یکی متخصص تمرکز، آن یکی متخصص بلع است و دیگری متخصص جویدن، یکی حرکات درشت بدن را تنظیم می کند و دیگری حرکات ریز را سامان می دهد، یکی حافظه شنیداری را تقویت می کند و دیگرانی هستند که متخصص تقویت حافظه دیداری و بویایی و لامسه هستند، انواع کم و بیش های حسی هم که حکایت دیگری دارد و متخصصین مختلف مشغول بالا و پایین کردن انواع و اقسام حس های انسان هستند تا مثلا یکپارچگی حسی را تقویت کنند!! مشکلات رفتاری هم با سنگ تمام علم امروزی، به کاردرمانگران جسمی واگذار شده است تا با انواع تمرینات جسمی، شفا بخش روح و روان کودک باشند!!! و یا در ساده انگارانه ترین اقدام به جای دیدن علت رنج کودک، والدین را وادار به بازی با کودک می کنند!!! در این میان انگار کسی نیست به ذهنش برسد که این کودک مگر انسان نیست، پس چرا غذا نمی جود چرا نمی بلعد چرا بیش از حد حساس شده است و یا اینکه چرا به عنوان یک انسان به درد و رنج واکنش نشان نمی دهد؟ یکی نیست از خود بپرسد این موجود مگر انسان نیست و مگر فرق انسان با حیوان در تفکر و نطق او نیست، پس چرا این انسان سخن نمی گوید یا چرا حرف های تکراری و بی ربط می زند؟ چطور ممکن است که یک انسان با ضرب و زور تشویق و تنبیه و آموزش و ماساژ حلق و فک، حرف از دهان انسانی دیگر بکشد و بعد خوشحال باشد از اینکه او صداهایی را از حلقش خارج کرد؟؟؟ یکی نیست از خود بپرسد مگر این موجود انسان نیست، پس چرا خودمراقبتی ندارد و لب به غذا نمی زند یا اینکه بیش از حد پرخوری می کند؟؟؟ چطور ممکن است با وادار کردن کودک به استشمام انواع بوها و تست کردن انواع مزه ها، مشکل تغذیه او را حل کرد؟؟؟!!! یکی نیست از خود بپرسد ناگهان چه بر سر انسان امروزی آمده که درک و فهم را از دست داده است؟؟؟ چگونه است که والدین امروزی مدام از درک و فهم پایین کودک خود می گویند و در عجیب ترین اقدام با تمرینات جسمی در حال ارتقای درک و فهم و تفکر کودک هستند؟؟؟ چه بر سر انسان امروزی آمده که در واکنش به مقاومت کودک در مقابل دستکاری شدن روح و روان و جسمش و تقلایش برای جلوگیری از متلاشی شدن سازمان روانی اش، در غیرانسانی ترین اقدام دارو تجویز می کند تا بتواند بهتر و بیشتر او را دستکاری و به زعم خود درمان کند؟؟؟ چه بر سر انسان امروزی آمده که به جای پاسخ دادن به این همه چرا، مدام در حال برچسب زدن به انسانی دیگر است؟؟؟ چه بر سر انسان امروزی آمده که به جای تفکر و تلاش برای فهم دیگری، دست به دامان علم سر تا پا احتمالات ژنتیک شده و همه چیز را به وراثت ربط می دهد؟؟؟ چه بر سر انسان امروزی آمده که مهمترین وجه تمایز خود از سایر موجودات را از دست داده و بدون تفکر و منطق در پی شفا می گردد؟؟؟

ما نیاز به تفکر داریم. تکه تکه کردن سازمان روانی انسان، ثمره ای جز نابودی هویت و روح و روان او را به همراه نخواهد داشت.

#ولاء_موسوی

@hamrahbavaledin

واقعا درد بزرگیه کودک اوتیسم من از نزدیک دیدمشون منم آخر به این نتیجه رسیدم که این همه اذییت کنی بچه رو وقتی اتیسم شدید داره انسانی نیست فقط شرایطی رو فراهم کنی که آسیب نزنه به خودش ولی اوتیسم خفیف رو باید کار کرد باهاش که بتونه از پس خودش بر بیاد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا درد بزرگیه کودک اوتیسم من از نزدیک دیدمشون منم آخر به این نتیجه رسیدم که این همه اذییت کنی بچه ...

دقیقا بعد رهایی و عشق دادن این بچه‌ها بهبود پیدا میکنن.

دقیقا بعد رهایی و عشق دادن این بچه‌ها بهبود پیدا میکنن.

👎

از اول ماجرا لحظه ای نبوده،حتی با حرص نگاش کنم.ناامید اصلا

همش دروغه

در هرلحظه عاشقشم.باوجود هرمشکلی.ولی اینکه بچه رو دوس داشته باشین،خوب میشه،دروغ بزرگیه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
همه ی حرفاشونو گوش کردید؟بازم نتیجه نگرفتید؟ویسا شونو تو تلگرام گوش کردید؟

تموم جلسات شرکت کردم.خصوصی باخودش در ارتباط بودم.ویس ها یکی ۳۰تایی یکی۱۴تایی گوش کردم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
تموم جلسات شرکت کردم.خصوصی باخودش در ارتباط بودم.ویس ها یکی ۳۰تایی یکی۱۴تایی گوش کردم

خب خودشون چیزی نگفتن؟بعد بچتون در معرض دیجیتال بوده؟یا صوت و تصویر ؟

بازم با خودشون صحبت کنید کامل توضیح بدید هر اتفاقی افتاده حتما راهنماییتون میکنن.ان شاالله خدا شفا بده .کاردرمانی هم بجز زجر چیزی نداره برایه بچه باید علت رو بفهمید 

من تو اوج ناراحتیام وقتی داشتم بخاطر بچم میمردم و دیگه زندگی برام بی معنا شده بود ویس هایه ایشونو با راهنمایی کسی تو نی نی سایت شنیدم حتی یه جلسه هم نداشتیم والی واقعا پیشرفت پسرمو دیدم و الان کاملا حالش خوبه خداروشکر. دعا میکنم ان شاالله همه ی بچه ها همیشه خوب و سالم باشن چون درد مادرارو میفهمم.