2777
2789
عنوان

جواب فک فامیل کی بده

278 بازدید | 20 پست

همیشه می‌دین کتاب دستم میخونم تست کار میکنم میگفتن ولکن کتابو 

با این وضعیت کنکور امروزم توقع هاشون بالاس 

یا مارو نیست نابود کن یا ذهن اونارو

واییی تراز ازمون های ازمایشیم همش بالا ببشتریا تراز هامو دیدن پف 

انا الیه راجعون باید یه قطع قبر برای خودم وسط اتاقم بکنم

توبه شکستم🫀🙂

متاسفانه تو کنکور همه این اضطراب رو دارن

به نظر من خانواده کلا رابطه اش رو باید با همه کم کنه و به همه هم هی در مورد درس خوندن بچه و کنکور و اینا نگن 

بچه آرامش داشته باشه 

ولی متاسفانه بیشترین اتفاق خوب و بد ،مرگ و عروسی و مسافرت و رفت و آمد تو سال کنکور میشه بری ی حرف ،نری بازم حرف 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه تو کنکور همه این اضطراب رو دارنبه نظر من خانواده کلا رابطه اش رو باید با همه کم کنه و به هم ...

از فردا تلفن زدن شروع میشه خانواده مام ساده مو به مو میگن

توبه شکستم🫀🙂

من حیلی دلم میخواد بدونمبرا تجربی از کجا سفت و سخت بچه بخونهاز کلاس اول دبستان برا سمپاد،شدن بخونه

از کلاس اول از نظر من زوده سخت گیری های درسی برای سمپاد اول ببرید معاینه سنجی ببیند ایکیو چه نمره داره واقعا بچه می‌کشه برای سمپاد بخونه یا نه

توبه شکستم🫀🙂

من حیلی دلم میخواد بدونمبرا تجربی از کجا سفت و سخت بچه بخونهاز کلاس اول دبستان برا سمپاد،شدن بخونه

توروخدا با روحیه و زندگی بچه هاتون این کار رو نکنید

به چه قیمتی پزشک بشه؟ به قیمت اینکه از ۷ سالگی تو گیر و دار این چیزا باشه؟ 

توروخدا با روحیه و زندگی بچه هاتون این کار رو نکنیدبه چه قیمتی پزشک بشه؟ به قیمت اینکه از ۷ سالگی تو ...

نه عزیزم 

میدونی چیه میخوام خلا ها از الان پر بشه

خود من وقتی رفتم دانشگاه تازه فهمیدم چقدر زبان مهم بوده 

خب نمیشد قبلش مامانم میفهمید و تواین مسیر کمکم میکرد

بخاطر اینا میگم

متاسفانه تو کنکور همه این اضطراب رو دارنبه نظر من خانواده کلا رابطه اش رو باید با همه کم کنه و به هم ...

واقعا با قسمت اخر حرفتون موافقمممم

بری میگن این هیچی نمیشه درس نمیخونه کسی که بیاد مهمونی یعنی درس نخونه و...

نری میگم حالا دوساعت میومد چی میشد مگه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

توروخدا با یچه اینکار نکیند برای سمپاد از چهارم شروع میکنن

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن