2777
2789
عنوان

اون خانمی ک از درآمد نی نی سایتی ها تعجب کرده بیایین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8919 بازدید | 307 پست
مث تاپیکای بهار2124همه توهین چرا عکس پلو و جوجه و...میذاری هر شب از این درآمدای آنچنانی هزینه غذا هم ...

حالا اگه تاپیک خیانت و بدبختی باشه. اگه کسی کوچیکترین توهینی بکنه همه میریزن سرش.

تحمل ندارن یکیو خوش ببینن

زیر صد درامد معمولیه اطزافیان من گوشی دست بچه کلاس هفتمیشون دویست میلیونه

این اطرافیان شما علاوه بر پولدار بودن ساده هم هستن کی سرشون کلاه گذاشته گوشی ۲۰۰ ملیونی بهشون انداخته

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران شما با تهران ما متفاوته چون راننده اسنپ تر تهران هشتش گرو نه هست و حتی پول بنزین و استهلاک ماش ...

عزیزم اسنپ 

هم باید ی مقداریش اسنپ بده هم خرج بنزین و استهلاک ماشین کنه حساب کنه درآمدی نداره

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
اقا پس ما چطور با ۳۰ تومن هم مسافرت میریم هم لباس انچنانی میخریم هم خورد و خوراکمون خوبه هم طلا میخر ...

شما استثنا هستید
ما یه دونه خرج دانشگاه ازاد میدیم با ۴۰ ملیون به زور سر ماه میرسیم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

تهران شما با تهران ما متفاوته چون راننده اسنپ تر تهران هشتش گرو نه هست و حتی پول بنزین و استهلاک ماش ...

اون عرضه کار کردن نداره یا معتاده خرج موادش میده وگرنه روزی کم کم ۱ راحت  در میارن بنده خدا  شما احتمالا رو همون حقوق ماهی ۹ تومن گیر کردی  

لایک نکن 🤨
نمیدونم چرا بعضی ها از بدبخت بیچاره ها خوششون میادالان یکی بیاد بگه ما ماهی ۱ تومن درآمد داریم باور ...

بدبخت بیچاره بودن جانم خنده نداره 

چرا باید از مشکلات هموطن خودمون خوشحال باشیم 

تحقیر افراد زشته 

ایشالا همه داشته باشن 

تا همه بخندن از شادی البته 

اِجْتَنِبوا کثیراً مِنَ الظَّن❌از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
اوپرام یکی مثل خودتون با شکم سیر و با رفاه زخم زبون میزنید و همه چی میگید

یکی که بقول تو معلمه

یه ساعتی کاری مشخصی داره یه ده بیست تومن هم میگیره

کسی که کار آزاد داره

سرمایه اش وسطه

بیست و چهار ساعت میدوئع

کار فیزیکی فشار روانی

جفتشون تلاش میکنن

ولی دومی بیشتر

هر کی اندازه تلاشش 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بدبخت بیچاره بودن جانم خنده نداره چرا باید از مشکلات هموطن خودمون خوشحال باشیم تحقیر افراد زشته ایشا ...

دقیقا

برای نیتم یک آمین مهمونم‌کن 🪷💖🗝از ساعت ۰۰:۱۲ دیگه حس کردم زنده نیستم

در ماه هیشکی ۳ ۴ میلیارد ندارع همه اینا حرفه

خیلیا هستن که دارن!

کسایی که معدن، کارخونه و... دارن و یا تاجر هستن!

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک  https://abzarek.ir/service-p/msg/2160136

بیشتر ببینید

خب عزیزم کسی که تلاش میکنه قطعا حقوقش بالاتره پدرم از۱۳سالگیش کارکرده الانم درامدش ماهی بالای۱۰۰میلیونه سفراشون براهه طلاهای مادرم دوتادوتاماشین زمین باغ دوتاخونه ویلایی!اینابرای پدرم هستن!

همسرمم ازبچگیش کارکرده تلاش کرده بودم یه خونه ویه ماشین تونست بخره با۲۳سال سن ولی خب عمرش بدنیانبود!

هرکسی طبق تلاشی که میکنه پول هم دریافت میکنه!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

اقا پس ما چطور با ۳۰ تومن هم مسافرت میریم هم لباس انچنانی میخریم هم خورد و خوراکمون خوبه هم طلا میخر ...

یکی ریمل ۵۰۰تومنی خوب میگیره خیلیم زیبا میشه 

یکی دیگه که بیشتر درامد داره میره ریمل ۵میلیونی میگیره.

تو سفر یه هتل پنج ستاره داریم شبی دومیلیون.یکی دیگه ام شبی سی میلیون.یه وجه مشترک دارن اونم اینکه،هردو در رفاهن 

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺