2777
2789
عنوان

اون خانمی ک از درآمد نی نی سایتی ها تعجب کرده بیایین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8965 بازدید | 307 پست
تعجب کردن برای من عجیب نیستاینکه بعضی ها انکار میکنن عجیبهمنطق :اگر فلان چیز دور از ذهن کوچیک منه پس ...

میدونی درآمد زیاد عجیب نیست ولی اینکه با درآمد زیاد دائم تو نی نی سایت پلاس باشن عجیبه 😅🤣

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅بعضیارو دیدم از شکم مادر پولدار بدنیا اومدن تو خانواده پولدار از طریق همون پولایه باباشونم ی شغل خ ...

ما اون هارو فاکتور گرفتیم 

بعضی ها فقط دارن فعالیت انجام میدن

اسمشو میزارن کار

بعد میگن چرا هیچی نداریم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

باید درست تلاش کرد درست تلاش اصولیوگرنه هیچی از تو شکم مادر پولدار به دنیا نیومده

خیلیا از شکم مادر پولدار به دنیا اومدن... یکی تلاش میکنه معلم میشه درامد پایین خیلیا تلاش می‌کنند به جایی نمیرسن خیلیا تو کارخونه شرکت کار میکنن درامد پایین مگه همه این جامعه رستوران دار شرکت دار کارخونه دار وشغل آزاد دارن مگه همه پدراشون واسشون سرمایه گذاشتن مگه همه شدن دکتر مهندس کاش دیگه بس کنید و مردم با حرفاتون آزار ندید

وا کجاش عجیبه دقیقا؟ من پدرم ماهی بالای ۸۵ تومن میگیره تو دوسه روز تموم میشنزیر صد واقعا معمولیه

بعد من میگم ی کاربر میاد میگه کج فهمم!!آخه اینا ب قول دستمون کلا گنجایششون کوچیکه

حقوق ۳۰ تومن شما اندازه یه راننده اسنپ تو تهرانه بلکه بیشترم در میارن

تهران شما با تهران ما متفاوته چون راننده اسنپ تر تهران هشتش گرو نه هست و حتی پول بنزین و استهلاک ماشینم براش نمیمونه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بیشتر ببینید
اونی که 60میلیون حق میگیره کارش چیه من مدیر بازرگانی 30میلیون میگیرم

شوهر من مهندسه و داخل یه معدن کار میکنه ماهی 56 حقوق ثابت با مزایا 80

سختی کارش هم در حدیه که اکثرشون ریه هاشون مشکل داره. وقتی هم میاد خونه با وجود اینکه دوش میگیره گرد کنسانتره هنوز توی موها و زیر ناخن ها داخل گوشش مونده! 

مشکل اینه اینجا جمع درامدشونو میگن وکاربرا فکر میکنن واسه یه شغل هست.

معمولا درامدای بالای ۱۰۰میلیون برای چندین شغل  وچندین معاملست

وگرنه که شغلای کارمندی به جز شرکتای تاپ دولتی حقوق کمتراز۳۰هست

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

چه ربطی به کوچیکی دنیاشون داره؟ مگه خودشون خواستن؟ این همه کارگر این همه بدبخت رفتگر اونام نگفتن باو ...

به جای افسرده شدن باید بیشتر تلاش کنن با یه گوشه نشستن درامدی حاصل نمیشه اونی که ماهی مثلا ماهی ۱۰۰ درامدش باشه زحمت میکشه کار میکنه در ضمن تو شهر ما یه کارگر ساده حداقل روزی ۱تومن میتونه در بیاره توقع نداری که تو روستای دور افتاده ناکجا ابادم هم همین پولو در بیاره ! پس به جای حسرت زحمت و تلاشتونو بیشتر کنید انشاالله شما هم به درامد معقول میرسی

لایک نکن 🤨
خوب اوناثابتشون ازشمابیشتره مثلاامسال فقط ۲۲بهمن حفوق ۲۲روزشون بهشون دادن

پارسال حقوق کمتر ۳۰تومن بود ولی برای ۲۲بهمن به ما۲۰تومن دادند  روز پدر و مادر  ۲۰برای هر روزش ۲۰تومن دادند

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

بچه ها اشتباه برداشت نشه

شاید یک عده تعجبشون از اینه اگه همه دارن مینالن و میگن نداریم و ب نون شب محتاجیم و مسوولین فلان و مملکت بهمان....پس چرا مشتی ک نشونه خرواره چیز دیگه ای و میگه و....

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞