2777
2789
عنوان

بچها کتابای کنکوری رو کیلویی بفروشیم خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 116 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلش ۱۰۰تومن میشه ارزش نداره اهدا کن ، نباید دنبال نیازمند باشی که ،هرکی کنکوریه و کتاب های تورو نداره نیازمند کتابه والسلام ،وگرنه بچه فقیر شاید مدرسه هم نره چه برسه کنکور

خدایی کتابام دست نخورده و نو😂😂

خب تو قسمت اطلاعات بنویسن نو هستن 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بیشتر ببینید
کلش ۱۰۰تومن میشه ارزش نداره اهدا کن ، نباید دنبال نیازمند باشی که ،هرکی کنکوریه و کتاب های تورو ندار ...

خودمم خیلی نیاز دارم به پول واقعا و گرنه از کمک کردن بدم نمیاد خیلیم دوس دارم اول میزارم دیوار بعد  هرچی رو نخریدن اهدا میکنم

اهدا کردن که خیلی بهتره از کیلویی فروختن

چون پول کمی بابتش میدن

خیلیا واقعا شرایط خریدش رو ندارن، یا تو مناطق محروم هستن، اگه نیاز مالی شدید ندارید اهدا کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
باشه گلم مرسی نه الان ک نه همون بعد تیرماه

عزیزم چه رشته ای هستی چی میخوای ؟

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
نیازمند واقعی از کجا پیدا کنم آخه😂پولشو نیاز دارم🥲خودمم نیازمندم والا

دو سال پیش من همه کتابامو نزدی‌ک ۳۰ کیلو بودن فروختم ۱۰هزار تومن داد با خودم گفتم میسوزوندم یا میزاشتم موقع عصبانیت پاره میکردم بیشتر فایده داشت