2777
2789
عنوان

بچها کتابای کنکوری رو کیلویی بفروشیم خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 116 پست
کتاب دینی و شیمی دوازدهم اگه فارسی دوازدهم فرمول بیست هم داری میخام

فرمول بیست فارسی رو من چاپ کردم از کانالا برداشتم خودتم میتونی چاپ کنی بصرفه تره برات تازه هزینه پست هم هست 

اوناروهم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه رو تو ذهن خودشون ساختن حقیقتا آدم میتونه ب هر چی علاقه پیدا کنه دست خودشه خیلی ها هم به رشته خ ...

حرفات منطقی نیستن بخدا من خودم مثلا به خیلی شغلا علاقه ندارم هرکاریم بکنم نمیتونم خوشم بیاد شاید شما اینطور باشی 

فرمول بیست فارسی رو من چاپ کردم از کانالا برداشتم خودتم میتونی چاپ کنی بصرفه تره برات تازه هزینه پست ...

واقعا چاپ کنم ب صرفه تره ؟ میگن کتاب بخری ب صرفه تره 

باشه ممنونم عزیزم 

حرفات منطقی نیستن بخدا من خودم مثلا به خیلی شغلا علاقه ندارم هرکاریم بکنم نمیتونم خوشم بیاد شاید شما ...

من بهترین رو میخام ولی نشد راضیم ب هرچی 

ی دوره علاقه شرکت کردم بعد از اون اینطوری شدم 

حلال که نه خودشون راضی نیستنمن خودم پول دادم برا کلاسا واقعا

کاش برای بعضیا حلال میکردن 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
اره پشیمون شدم کیلویی نمیفروشم میزارم دیوار اگر نخریدن اهدا میکنم

کار خوبی میکنید عزیزم

فکر کنم بعضی کتابفروشی ها هم میخرن اگه تونستید بپرسید ازشون

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
کاش برای بعضیا حلال میکردن

عزیزم حق دارن بخدا قسم ی سریا در کنار درس خوندن میرن کار میکنن تا پول کلاس و جزوه رو بدن بخدا دانش آموز بوده فرش زیر پاش فروخته تا کلاس ثبت نام کنه حق اینا پایمال میشه پدره جون میکنه فقط پول بچه رو بده از همه چیزشون میگذرن