2777
2789
عنوان

من یه زنم ک خیلی وقته برای خودم نبودم تازه چند روزه یادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 52 پست
بشین برای خودت بنویس چیا نداری و کدوم واجب تره شوهرت چقدر بهت پول میده درماه؟

ماهی دوتومن ب غیر از خرج خونه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مادر من بدترین مادر دنیاستمی دانید آخر او هیچ وقت کارهایی را که مادران فداکار و مهربان انجام میدهند, ...

بااینکه قبلا خونده بودمش ولی باز خوندمش چون تلنگر خوبیه،ممنون از ارسالش عزیزم،چقدر بجا بود🙏

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پلشت نبودم ولی از کارای صورت فقط تو این مدت اصلاح صورت انجام میدادم

من خودم از دوست خواهرم که لباس وسیله آرایش میفروشه قسطی میخرم ۸تومن بود تیکه تیکه دادم یه میلیونم بدهکارم ...لباس خونه وسیله آرایش گرفته بودم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
ماهی دوتومن ب غیر از خرج خونه

خب ببین اینجوری نباشه که یه ماه بری مانتو بخری باز ماه بعدش بری شلوار بخری

اینجوری قبلیا کهنه میشن

این ماه که دو تومن داد بهش بگو میخوای لباس بخری ازش یه مقدار دیگه هم بگیر برو مانتو و شال و شلوار بخر

دفعه بعد لوازم ارایشتو کامل کن

یا لباس خونگی هاتو بخر

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خب ببین اینجوری نباشه که یه ماه بری مانتو بخری باز ماه بعدش بری شلوار بخریاینجوری قبلیا کهنه میشناین ...

اره درسته باید شروع کنم نمدونم چرا تو این مدت هیچکس نبود منو از خواب بیدار کنه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

وام ک نمتونم بگیرم ولی یه تیکه طلا دارم ک فقط خودم از وجودش خبر دارم نمدونم اونو بذارم واسه این کار ...

نفروشش حیفه

ببین دو تومن هم خوبه دیگه

منم همین حدودا ماهیانه میگیرم،و هرماه طبق الویت بندیم صفرش میکنم،لباس خونگی،وسایل آرایش،حتی لباس بیرون،لیزر(که البته شارژ میرم)گاها پاکسازی پوست،پدیکور،(اهل مژه و ناخن نیستم)چون هرماه خرید انجام میدم از برنامم عقب نیستم و وسایل غیرضروری هم میتونم بخرم

اره درسته باید شروع کنم نمدونم چرا تو این مدت هیچکس نبود منو از خواب بیدار کنه

همین که الان خودت متوجه شدی خیلی خوبه عزیزم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نفروشش حیفهببین دو تومن هم خوبه دیگهمنم همین حدودا ماهیانه میگیرم،و هرماه طبق الویت بندیم صفرش میکنم ...

موافقم همین کارو میکنم

اره پلشت نبودم ولی از کارای صورت فقط تو این مدت اصلاح صورت انجام میدادم

چیز عجیب غریبی نیست، الان بهش میگن نچرال🙃به خودت سخت نگیر.خوبه که خواستی به خودت مثه قبل و بیش از یکسال گذشته اهمیت بدی ولی خودتو سرزنش نکن یا فکر نکن چقدر عقب افتادی.این ۱سال رو بعنوان بخشی از زندگیت که شاید باید اونطور طی میشد بپذیر،اونجور راحت تر بودی همین💚

چیز عجیب غریبی نیست، الان بهش میگن نچرال🙃به خودت سخت نگیر.خوبه که خواستی به خودت مثه قبل و بیش از ی ...

اره انشالله ک بلند بشم از جام