2777
2789
عنوان

بیاید بگید برا باز شدن پریود چی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

اونوقت با چه منطقی داری جلوگیری میکنی دختر خوب؟؟ اونایی که مشکل هورمونی و تنبلی ندارن راحت باردار نمیشن اونوقت تو فکر میکنی هروقت اراده کنی باردار میشی؟ جلوگیری برای امثال ماها خوب نیست، من خودم الان باردار نمیشم، هرچی هم سنم میره بالاتر استرسم بیشتر میشه! نباید جلوگیری میکردم، چون جلوگیری مشکلمو تشدید کرد، در نهایت اعتماد به نفس فکر میکردم هروقت بخوام باردار میشم! اگرم مجبوری جلوگیری کنی بهتره این کارو زیر نظر پزشک انجام بدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اونوقت با چه منطقی داری جلوگیری میکنی دختر خوب؟؟ اونایی که مشکل هورمونی و تنبلی ندارن راحت باردار نم ...

من جلوگیری خاصی نمیکنم فقط نمیزاریم منی داخل خالی بشه ولی روش انجام‌میدیم

پوست پیاز بشور بعد بجوشونشون آبشو بخور یه استکان الان یه استکانم بعدازظهر فرداهم انجام بده

منم قبلا درد داشتم موقع پریودی، و دیر به دیر میشدم یه قطره گیاهی به نام ویتاگنوس یه دکتری بهم داد خوردم هر صبح ناشتا خوب شدم