2777
2789
واقعااااا جو سایت داغونه من از سال ۹۴ اینجا رو میخوندمچقد همه مهربون و باشخصیت بودن اونموقع ها سایت ...

دقیقا همینطوره

خیلی جو ناجور شده 

گاهی به خودم میگم دختر با عضویت اینجا داری به خودت توهین میکنیا😂

ممنونم منم خوشحال شدم

ممنون از دعای خیرت مهربون😍❤️😘

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یدونه به اصرار بقیه آوردم،الانم هی میگن گفتم اگر یکبار دیگه بخواید منو تحت فشار بذارید به قرآن می ...

عزیزم چرا دوست نداری دوتا داشته باشی؟میدونم شرایط زندگی همه مثل هم نیست ولی پسرمن ۵سال تنهابود افسرده شد پرخاشگرشد و...این اواخر علنی گفت من تنهام 🥺بخدا دومی ک آوردم ب دنیا بچه تغییر کرد الان باوجود دعواهاشون ولی یوقتا میگم خداروشکر ک ی خواهر واسش آوردم باهم بازی میکنن و همو دوست دارم تجربه شخصیمه 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چه ربطی دارهیه شب تا صبح بالاسرنوزاد وایسادن میدونی چقدر سخته

خب میگم چیزی که سخته اگه ارزش داشته باشه تو چشم بقیه ادم بالا بره خوبه نه که یه عملی دوربین دستش بگیره و از طریق حرف زدن پول دربیاره و با اون پول باز بیشتر بره سفر ارزشش از یه مادر بیشتر باشه

برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸  مشکینه قوربان ابالفضل

بیشتر ببینید

رابطه منو همسرم زبانزد هم فامیل خودشه هم فامیل خودم، خدا میدونه چقدر تفاهم داریم، ولی زندگیمون بدون بچه رو خیلی سرد میبینم، همیشه میگم خداروشکر خدا بهم هدیه اولاد رو داده مخصوصاً پسرم شبیه باباش دخترم شبیه منه 😍

چند روز پیش خواهرم یه عکس زیر خاکی پیدا کرده بود دقیقا هم سن الانه دخترمم شوهرم دیده میگه چقدر تو این عکست شبیه دخترمونی میگم بابا دخترمون شبیه منه🤣

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

جدی سخته؟من ۱۴۰۰ازدواج کردم،الان ۴سالی میشه متاهلم خودمم۲۴سالمه،شوهرمم۳۴،بچه نداریم.ب شدت عاشق بچم.شبوروز گریه میکنم ک بچه کاش داشتم.شوهرم زیادپانمیده میگه همه چی ب وقتش..گاهی وقتا اقدام‌داریما ولی خیلی کم.با اینا بچه نمیشه.توتطرافیانمم همه حامله شدن ب جز من.فقط منم ک هنوز بچه ندارم.خیلییی غصه میخورم.هرکی مبیبینه میگه چرا بچه نداری🥲🥲الان کلی قسط اینا داریم.میدونم بچه بیاد کلی خرجشه ولی اخ تاکی

اگ میخای بحث کنی،ریپ نزن،ی چی میگم هم توناراحت میشی هم من😉🙂مردای نامحترم سایت،بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه فوش ناموسی میدم.🤨اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️

بیشتر ببینید
عزیزم چرا دوست نداری دوتا داشته باشی؟میدونم شرایط زندگی همه مثل هم نیست ولی پسرمن ۵سال تنهابود افسرد ...

اول اینکه من خیلیییییی مشکلات داشتم تو زندگی مشترکم الان تا حدودی رفع شده ولی خوب من سرد شدم و دیگه مثل قبل نیستم،دوم اینکه من به واسطه همون مشکلاتی که داشتم اعصابم به شدت ضعیف شده و دیگه اعصاب بچه دوم ندارم،جسمم به شدت ضعیف شده،بارداری و زایمان خیلی سختی داشتم،پسرم اصلا خواهر و برادر دوست نداره خوشبختانه و بدتر از همه من دیگه اعتماد قبل رو به شوهرم ندارم و به هیچ وجه حاضر نیستم یه موجود بی گناه دیگه رو وارد این زندگی کنم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
جدی سخته؟من ۱۴۰۰ازدواج کردم،الان ۴سالی میشه متاهلم خودمم۲۴سالمه،شوهرمم۳۴،بچه نداریم.ب شدت عاشق بچم.ش ...

یعنی واقعا درروبرتون بچه ندیدید که میگید جدی سخه؟تو اقوامی دوستی آشنایی

یه شب تا صبح پیش نوزاد بخوابی جای مادرش خودتم خسته و کلافه میشی و نمیتونی بخوابی

جدی سخته؟من ۱۴۰۰ازدواج کردم،الان ۴سالی میشه متاهلم خودمم۲۴سالمه،شوهرمم۳۴،بچه نداریم.ب شدت عاشق بچم.ش ...

تا دو سال خیلی سخته همون که توی قرانه گفته فصاله عامین قشنگ دو سال باید هرکاری میکنی یه موجود دیگه رو درنظر بگیری که بهت چسبیده 

برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸  مشکینه قوربان ابالفضل

بیشتر ببینید

درسته سخته ولی سختیش شیرینه 

من فقط تجربه دختر دارم ، جدا از سختی هایش وقتی میبینم خودشو برای باباش لوس می‌کنه یا قهر می‌کنه می‌ره یه گوشه میشینه یا داره بازی می‌کنه تو حال خودشه برای خودش شعر میخونه یا وقتی که داره راه می‌ره و هی قر میده و می‌رقصه و راه می‌ره 

وقتی یه خوراکی‌ که دوست داره براش می‌خریم از ذوق جیغ می‌کشه 

یا وقتی یه جا یه آهنگ پلی میشه منو میاد بلند می‌کنه برقصیم ، لذت میبرم

اینا شیرینی زندگیه ، زندگی کلا سخته ، مهم اینه که این سختی رو با چی آسون ترش کنی

اون عزیزی که میگه من وقتمو می‌خوام تماما برای خودم باشه مختاره هر تصمیمی برای زندگیش بگیره

ولی من هم اشتباه نکردم ، آوردن یه بچه توی زندگیمون با توجه به همراهی همه جانبه همسرم و خانواده هامون و شرایط روحی و مالی مساعد ، چیزی نبود که الان ازش پشیمون باشم 

دخترم ۲سال و نیمشه و دومی رو باردارم 

یه وقتا مردد و نگران میشم بابت مسائل تربیتی و اوضاع جامعه ولی پشیمون نه 

اول از همه هم امیدم به خداست که هیچوقت ناامیدم نکرده

خودش داده خودشم مراقبشه 

من در حد توانم تلاشم رو میکنم

اول اینکه من خیلیییییی مشکلات داشتم تو زندگی مشترکم الان تا حدودی رفع شده ولی خوب من سرد شدم و دیگه ...

اها عزیزم حق داری، اعتماد نباشه بده

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید