2777
2789

ولی ما هم یه کم بی حوصله وکم تحمل شدیم ،از خدا بخواهیم بهمون قدرت صبر و تحمل بده 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
بیشتر ببینید
سلام بنده رو هنوز دومی نیومده پذیرا باشید😊الهی شکر من زندگی رو سخت نمیگیرم 🤲🏻

عزیزم دومی میاد سختی خودشو داره ولی بی نهایت شیرینی هم داره همین که اولین بچه تنها نمونده جای شکر داره خیلی خوبه منم دوتادارم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، بچه‌داری واقعا سخته و خیلی‌ها تجربه‌های مشابه دارن. این احساسات که الان داری، کاملاً طبیعی‌ان. باید یاد بگیری که از لحظات سختش هم لذت ببری و با خودت صادق باشی. هیچ کس هیچ‌وقت از پیش نمی‌دونه که چه‌قدر چالش خواهد داشت، اما این مسیر هم پر از یادگیری و رشد شخصی‌یه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

خیلی سخته .مخصوصا تو آپارتمان 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

من یه دختر دارم که مرداد میشه ۱۱ سالش  دومی رو ۵ ساله باردار نمیشم اونقدر  دلم بچه میخواد که نگووو  بقیه میگن دیونه ای دخترت بزرگ شده بشین حالشو ببر باز دنبال دردسری ولی من واقعا عاشق این نوع دردسر هستم عاشق اینم واسه سه ماه اول بارداری عوق بزنم و بالا بیارم:/

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

من عاشق کاربرای قدیمی سایتم شما مانترا دلی مونا ۲۸۲ یه همچین چیزیمامان بزرگواقعا حیف شد یا رفتین از ...

کاربرای قدیمی سایت هم عاشق شمان😍

والا الان خیلی تغییر کرده

قدیم واقعا جو نی نی سایت عالی بود

الان خفقان مطلق 

بچه مچه ها هم که جولان میدن از صبح تا شب

خیلی ها رفتن 

من هم شاید چند روز یکبار بیام یه سر پیام های شخصیم رو چک کنم

دیگه تاپیکی هم چشمم رو بگیره یه سر میزنم 

اونم که از چند ماه دیگه سرم شلوغ میشه دیگه نمیام😅

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اونوقت پدرشوهرم به من میگه بعد سه سال زندگی نتونستی آشیونه تون گرم کنی اون گرما رو نتونستی به شوهرت بدی که یه بچه بیارید

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید

من یدونه به اصرار بقیه آوردم،الانم هی میگن گفتم اگر یکبار دیگه بخواید منو تحت فشار بذارید به قرآن میذارم میرم،به شوهرم گفتم اگر بازم بچه میخوای من ازت جدا میشم برو با کسی ازدواج کن که بتونه برات چند تا بچه بیاره،ای کاش جسارت الانمو اون موقع هم داشتم،البته الان برای بچم کم نمیذارم هیچ جوره و تنها دلیل ادامه زندگیمه ولی توروقرآن تا زمانی که همه جوره آماده نبودید بچه دار نشید

بلندترین فریاد من سکوت من است...
عزیزم دومی میاد سختی خودشو داره ولی بی نهایت شیرینی هم داره همین که اولین بچه تنها نمونده جای شکر دا ...

اونکه بله 

ولی من تاب آوریم در مقابل مشکلات خیلی بالاس😅

از طرفی همسرم هم خیلی خیلی تو بچه داری و مسائل مربوط بهش کمک میدن و من تنها نیستم

در ضمن من نظرم روی تک فرزندی بود 

ولی دخترم اصرار داشت که دوست نداره تک باشه

دیگه بخاطر اون با وجود اینکه بارداری های سختی هم دارم اما دل رو زدم به دریا

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

کاربرای قدیمی سایت هم عاشق شمان😍والا الان خیلی تغییر کردهقدیم واقعا جو نی نی سایت عالی بودالان خفقا ...

واقعااااا جو سایت داغونه من از سال ۹۴ اینجا رو میخوندم

چقد همه مهربون و باشخصیت بودن اونموقع ها سایت مثل یه خانواده بود

الان کاربرا بی ادب و گزارش زن شدن🫠

ایشالله گل دخترتو خدا نگهش داره براتون تو دلیتو سالم بغل بگیری🥰خوشحال شدم دیدمت💗💗💗

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید
بگو آخه پدرشوهرو چه به این حرفا

چون ب مشکل خوردیم با شوهرم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید