2777
2789
عنوان

چجوری ب خودم برسم ک توی چشم بیام چیکارکنم بگین😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 67 پست

به پوستت برس
بوی خوب بده
خوش اخلاق و خوش صحبت باش
آرایش ملیح داشته باش همیشه حتی تو خونه
لباسای خوب بپوش تو خونه
موهات همیشه شونه شده و مرتب باشه
همین کافیه به نظرم 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

آدم راستگویی هستم برات اثبات شده هر حرفی میزنم قبول می کنه اعتماد دارهدیگه ۱۶ساله ازدواج کردممنطقی ه ...

گآهی وقتا باید دیوونه بود لذت برد نمیخاد حالا خیلی هم منطقی باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر بعد روحی به خودت برس 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چقدر از اینایی که ژل لب میزنن متنفرم، لبشون اندازه باسن گاو میشه!

با اخلاق هم میتونی با شوهرت کنار بیای عزیزم

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

ژل لب اگه دوست نداری ازین حجم دهنده هایی هست مثل برق لبع میسوزونه لب رو ولی لب خودت رو توی شکل خودش قلوه ای تر میکنه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

آقایون از زنی که‌ قوی‌و‌بااعتماد به نفسه خیلی خوششون‌میادهمه‌چی‌عمل و ژل نیست کهشما اگر‌مستقل باشید ...

درود بر شما، به عنوان مرد ۰ تا ۱۰۰ درست بود

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

من اول به خاطر خودم بعد بخاطر شوهرم

به پوست صورتم میرسم 

به موهام میریم

تغذیم خوبه

ورزش میکنم

توخونه میذقصم روحیم خوب باشه

توخونه یه کوچولو تینت و رژ گونه همیشه دارم

چون زایمان طبیعی هم داشتم و افتادگی مثانه این خودش یه دلیلی هم شد که کامل عمل زیبایی هم دارم میرم انجام بدم

این چیزا ب چشم شوهرت میاد نه ژل لب

ندارم اعتماد ب نفسم صفره خودمو از همه کمتر میبینم

گلم رو پوستت کار کن تا شاداب بمونه و هرروز موهاتو شونه کن و خوشگل ببندشون، لباس خونگی های شیک بپوش، سعی کن اندامت رو روی فرم نگه داری، اینطوری همیشه شاداب و خوش دیده میشی 

میخام وقتی فامیلاشون منو ببینن سر باشم ازشون.خیلی دوسدارم

ول کن عزیزم زندگیتو بکن خودت خودتو دوس نداشته باشی شوهرتم همچین حسی میگیره ازت

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐