2777
2789
عنوان

چجوری ب خودم برسم ک توی چشم بیام چیکارکنم بگین😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 67 پست

یک بار شوهرم گفت 

بدن هیکل قیافه اصلا مهم نیست 

مهم اخلاق و رفتاره

حالا این افراطیه 

اما سعی کن همیشه مرتب و تمیز بپوشی ، لیزرر شده باشی ، اگر موهات رنگ نداره میتونی رنگ کنی 

میتونی ابروهات میکرو کنی 

باشگاه برو واسه روحیت خوبه 

میتونی تتو بدن بزنی ( قسمت های خفن مثل کمر ) 

حالا چرا فکر میکنی راه تو چشم شوهر اومدن همش عمل کردنه؟ با اخلاق خوب همدلی میتونی به جشمش بیای

اره راس میگی من اشتباه فکر میکنم.

همه هم بهم گفتن ک قیافه مهم نیست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقایون از زنی که‌ قوی‌و‌بااعتماد به نفسه خیلی خوششون‌میاد

همه‌چی‌عمل و ژل نیست که

شما اگر‌مستقل باشید آویزون نباشید و‌خودتونو‌دوست داشته باشید بقیه هم‌دوستتون دارن

البته اخلاق خوب‌هم‌خیلی تاثیرگذاره غرغرونباشید الکی قهرنکنید سیاست زنانه داشته باشید

برای تغییر ظاهری هم همیشه اراسته و‌مرتب باشید

همیشه بوی خوب‌و‌عطر بدید

خنده رو‌باشید

اگر مشکل ظاهری دارید مثل عمل بینی یا رنگ مو یا مشکلات پوستی رفعش کنید درغیر این صورت الکی‌خودتونو دستکاری نکنید بدترمیشه که بهترنمیشه

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱

من بدون هیچ کاری غیر باشگاه رفتن و ورزش کردن تو‌چشم شوهرم هستم

رازت اخلاقه ؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اره راس میگی من اشتباه فکر میکنم.همه هم بهم گفتن ک قیافه مهم نیست

همه اشتباه میکنند پاش برسه خودشون بیشتر از همه طالب قیافه هستند 

ولا منم ۱۰۰ ادمای اطرافم میگن اخلاق

درصورتی که میخوان شوهر کنند یا زن بگیرن اول از قیافه و پول  طرف سوال میکنند اگه اینا اوکی بود میرن سر اخلاق  اگه نه همونجا رده

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

آره ولی ب خود رسیدن هم خوبه

اره در کنارش برا خودت هدف داشته باشی نه فقط درگیر ظاهر باشی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سادگی همیشه زیباست 

یه خانم که پوستش و بدنش همیشه تمیزه و مرتب وشسته شده و به رژیم و ورزشش میرسه و همیشه خط بو داره یا بوی ادکلن های ملایم داره و ناخن ها ی مرتب تمیز داره 

همیشه بهتر از یه خانم 

هس که آرایش غلیظ و چهره مصنوعی و ناخن های کاشت شلوغ پولوغ و .... داره و لباس های آنچنانی و ... استفاده میکنه و شلخته و ... هست

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑