2777
2789
عنوان

می‌خوام خاله ام رو با بچه هاش بیرون کنم از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 37 پست
چار بار مهمون سرزده بیاد خونت نظرت عوض میشه

من خیلی مهمون دوست دارم واقعا

با وجود دوتا بچه کوچیک اگر مثلا یه ساعت قبلش بهم خبربدن خیلی راحتترم

ولی از توی جمع بودن انرژی مثبت میگیرم چون همین جمعابود که باعث شد من بعد از فوت چند تا از عزیزانم توی افسردگی غرق نشم🥲🥲🥲

خب شاید خواهرا همو دوس دارن ایشون دختر خانوادس دیگه باید نظر پدر مادرشونو پرسید درمورد این رابطه بچه ...

ایشونم داره تو اون خونه زندگی میکنه و یه حق و حقوقی نسبت به رفت و امد های دائمی داره عزیزم... به خصوص اینکه میگه درس داره

همه که قرار نیست با خاله و عمه و دایی صمیمی باشن بعضی ها راحت نیستن... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب شاید خواهرا همو دوس دارن ایشون دختر خانوادس دیگه باید نظر پدر مادرشونو پرسید درمورد این رابطه بچه ...

من خودمم سنتی هستم و درک می کنم شما چی میگین. اتفاقا خیلی هم خوبه دورهم جمع شدن ولی با سنجیدن تمام جوانب. 

دقت کنید استارتر گفتن مادرمم راضی نیست ولی نمی تونه حرفی بزنه

حتی خود خاله هم متوجه ی جو خونه شده ولی چون شوهرش نیست میاد اونجا . 

مگه یه جوری خودشو بچه هاشو سرگرم کنه با کلاسی ، دوره ای چیزی.

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
چقدر ازین جور پستا انرژی بد میگیرم🥹چقدر دلم برای قدیمو دور همیای بی منت تنگ میشههممونم حسرت اون روز ...

الان دیگه خدایی مردم حوصله خودشونم ندارن چ برسه هرروز بچه های بقیه رو تحمل کنن 🥲سخته خدایی از هر لحاظ سخته 

🫶🥲

عزیزم چیزی که تو نی نی سایت بهش توجه نمیشه می دونی چیه؟ 

اینکه ما جوابی که به استارتر میدیم براساس روحیات و شرایط زندگی خودمونه نه استارتر.

برام قلب گذاشتی ، ازت ممنونم

تقدیم با مهر 🌹🌹

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن