2777
2789
عنوان

می‌خوام خاله ام رو با بچه هاش بیرون کنم از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 37 پست

خب تو که نمیتونی بیرونش کنی اصلا درست نیست مامانت باید منطقی یا با بهونه باهاش صحبت کنه یه دلیلی بیاره که مثلاً نیستیم یا گلودرد داریم بچه ها مریض میشن که خالت بفهمه و کمتر بیاد یعنی کار تو نیست کار مامانته! وگرنه تو دختر بد میشی و مادرتم کارت و گردن نمیگیره و حمایتت نمیکنه پس تو مستقیما دخالت نکن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر ازین جور پستا انرژی بد میگیرم🥹چقدر دلم برای قدیمو دور همیای بی منت تنگ میشههممونم حسرت اون روز ...

خب ماهم برای قدیما دلمون تنگ میشه ولی میبینی که اسی میگه بچه هاش بیتربیتن.حتما رو مخن دیگه

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بیشتر ببینید
خب ماهم برای قدیما دلمون تنگ میشه ولی میبینی که اسی میگه بچه هاش بیتربیتن.حتما رو مخن دیگه

قدیما هم بچه بی تربیت بود دیگه ولی ادما یه جور دیگه برخورد میکردن

من قشنگ یادمه زندایی من یه وقت من یه کار بدی میکردم بهم لبخند میزد لبشو یه کوچولو گاز میگرفت من خودمو جمع و جور میکردم اما الان بچه هارو خودمون گستاخ بار میاریم با برخوردای رودررو روشونو توی روی خودمون باز میکنیم 

کلا راجع به همه چی این موضوع من حرف دارم 😅🥲🫶

قدیما هم بچه بی تربیت بود دیگه ولی ادما یه جور دیگه برخورد میکردنمن قشنگ یادمه زندایی من یه وقت من ی ...

اره الان بچه ها پررو شدن،یه چیز میگی سه تامیزارن روش تحویلت میدن 

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بیشتر ببینید
متاسفم برا خودت و مامانتادم تو این فشار زندگی میون این همه استرس و ناراحتینیاد خونه خواهرش کجا بره

تجربه نداشتید شرایط مشابه رو وگرنه درک میکردید... منم یه تایمی تو خونه پدرم تو یه شرایط بدی بودم و حال روحی اصلا خوبی نداشتم خواهرم که خیلی هم با هم صمیمی هستیم وقتی اون تایم با بچه 6 ساله به شدت شلوغ و پر سر و صداش میومد خونمون دوست داشتم سرمو بکوبم به دیوار... تازه اینکه خاله و دخترخالشه و اصلا به اون اندازه هم نزدیک و راحت نیستن

ادم به صرف استرس و ناراحتی خودش نباید به بقیه استرس و ناراحتی بدن به خصوص وقتی تو شرایط مناسبی نیستن یا مثل ایشون درس دارن  

قدیما هم بچه بی تربیت بود دیگه ولی ادما یه جور دیگه برخورد میکردنمن قشنگ یادمه زندایی من یه وقت من ی ...

رفت و آمد باید دو طرفه باشه. همو دوست داشته باشن. مزاحم زندگی هم نباشن. به اندازه باشه. دقیقا قدیما این طور بود. 

ولی

وقتی استارتر نمیره خونه ی خاله اش ، وقتی موقع امتحاناتش هست ، وقتی احتیاج داره به راحت بودن تو خونه اش ، پس دیگه این اومدن هرشب درست نیست. 

از قدیم گفتن اندازه نگه دار که اندازه نکوست. 

استارتر وقتی می خوان بیان یه بهانه ای بیارید خودشون متوجه میشن . برای هر شب تون برنامه ریزی داشته باشید مثل مهمونی پیاده روی خواب و... .

هرچند الانم می دونن که زیاد و بی موقع میان وگرنه نمی گفتن بریم که فردا هم بتونیم بیاییم. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
رفت و آمد باید دو طرفه باشه. همو دوست داشته باشن. مزاحم زندگی هم نباشن. به اندازه باشه. دقیقا قدیما ...

خب شاید خواهرا همو دوس دارن ایشون دختر خانوادس دیگه باید نظر پدر مادرشونو پرسید درمورد این رابطه 

بچه های الان رو اگر ول کنی که اصلا از اتاقشون درنمیان بیرون 

هیجکی رو هم دوس ندارن به جز گوشی و رمز وای فای و بسته اینترنتی 🥲🥲🥲

نمیدونم شاید من خیلی توی سنت غرق شدم 🥲

متاسفم برا خودت و مامانتادم تو این فشار زندگی میون این همه استرس و ناراحتینیاد خونه خواهرش کجا بره

خب اینکه هرشب میره خسته کننده میشه .حداقل هفته ای یکی دوبار بره .